Honda Cbr 1000 RR Motorum 06.07.2014 Gece Çalınmıştır 07 FYU 37

KAĞITHANE SEYRANTEPEDEKİ EVİMİN ÖNÜNDEN GECE YARISI MOTORUM ÇALINMIŞTIR 2005 MODEL KIRMIZI SİYAH GÖRENLER İRTİBATA GEÇMESİNİ RİCA EDERİM
İRTİBAT 0544 260 45 14 - 0542 411 72 71 İBRAHİM

722XWr.jpg

kZZLpv.jpg

V22XNR.jpg

gjjVpQ.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok geçmiş olsun olsun hocam. Motorunuzun resmi varsa koyun isterseniz.Yine Kağıthane Şişli civarı :(
Bu civardan motoru çalınan arkadaşlarla toplanıp hırsızlık bürosunu arasak yada gidip konuşsak biraz dikkatlerini çeksek ne güzel olurdu. Belliki organize bir grup burdakiler. Tekrar tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, tez zamanda bulunur inşallah.

http://hizliresim.com/ sitesine girip fotoğraf yüklüyorsunuz. Sonu .jpg ile biten linki kopyalayıp
kodları arasına yapıştırıyorsunuz.

Genelde hep çalıntı motorlar kağıthane nurtepeden çıkar bu sefer nurtepeden mi çalındı. Genelde kendi mekanlarındaki motorları çalmazlar sizede mecidiyeköy kuştepe tarafınıza bakmanızı öneririm.

nedir bu kağıthane nurtepe kuştepe vs..şeytan üçgeni mübarek ya..Çok geçmiş olsun kısa sürede bulunur umarım...

TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK SAĞOL İNŞAALLAH YAPARIM

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------

Genelde hep çalıntı motorlar kağıthane nurtepeden çıkar bu sefer nurtepeden mi çalındı. Genelde kendi mekanlarındaki motorları çalmazlar sizede mecidiyeköy kuştepe tarafınıza bakmanızı öneririm.

bakmadığım sokak kalmadı sanırım bide kuştepeye bakalım ALLAH'tan c.c. ümit kesilmez

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

nedir bu kağıthane nurtepe kuştepe vs..şeytan üçgeni mübarek ya..Çok geçmiş olsun kısa sürede bulunur umarım...

inşaALLAH BULUNUR ARAMAYA DEVAM EDİYORUZ YORDU BİZİ HIRSIZLAR

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------

Geçmiş olsun, tez zamanda bulunur inşallah.

http://hizliresim.com/ sitesine girip fotoğraf yüklüyorsunuz. Sonu .jpg ile biten linki kopyalayıp -- kodları arasına yapıştırıyorsunuz.

beceremedim yapmayı albüm yükledim ama konuda paylaşamadım fotoyu

Öncelikle bol geçmiş olsun diliyorum.

Ortada koskoca bi çete var, 10'larca motor çalınıyor, poliste tık yok.

Siz inanıyor musunuz polisin bu kadar büyük bi çeteden habersiz olduğuna ?

Avantalar güzelce paylaşıldıktan sonra, şöyle bi 7-8 ay da geçsin üstünden, aralarında en gariban olanları alır götürürler, siz de gastede " polisten hırsızlık şebekesine büyük darbe" diye okur, vay be helal olsun, aslan kahraman Türk polisi diye bi alkış çekersiniz :thumleft:

son günlerde hırsızlık olaylarını çok okumaya başladık maalesef, şu motorları paranın satın alabileceği en sağlam kilitlerle kitleseniz olmazmı, demir direklere çift kilitle bağlayın, yine disk kilidi en sağlamından, alarm , takip sistemi bütün güvenlik önlemlerini alın arkadaşlar.
Yazık içim gidiyor güzelim motorları rahatça götürüyorlar.

nerde yakisikli motor varsa onu topluyolar ya. Insallah bulunur kardesim..

Sağol kardeşim buluruz inşaAllah

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------

Öncelikle bol geçmiş olsun diliyorum.

Ortada koskoca bi çete var, 10'larca motor çalınıyor, poliste tık yok.

Siz inanıyor musunuz polisin bu kadar büyük bi çeteden habersiz olduğuna ?

Avantalar güzelce paylaşıldıktan sonra, şöyle bi 7-8 ay da geçsin üstünden, aralarında en gariban olanları alır götürürler, siz de gastede " polisten hırsızlık şebekesine büyük darbe" diye okur, vay be helal olsun, aslan kahraman Türk polisi diye bi alkış çekersiniz :thumleft:

Olayı çok güzel özetlemişsin doğru söze ne hacet

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------

Çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bulursunuz..

Sağolasın tek parça bulursak çok iyi olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

son günlerde hırsızlık olaylarını çok okumaya başladık maalesef, şu motorları paranın satın alabileceği en sağlam kilitlerle kitleseniz olmazmı, demir direklere çift kilitle bağlayın, yine disk kilidi en sağlamından, alarm , takip sistemi bütün güvenlik önlemlerini alın arkadaşlar.
Yazık içim gidiyor güzelim motorları rahatça götürüyorlar.

Basiret bağlanması hiç başına geldimi bazen insanın eli gitmez bazen söz söylemez bunlar tedbir aldığın halde yaşanıyorsa buna yapılabilecek birşey yok be dostum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zincir mincir çözüm deyil inanki. Herifler koca zincileri lokum gibi doğruyolar. Oturduğum sitede güvenlik kameraları mevcut ve onun önünden başka biyere koymuyorum. Bazende kontağı üstünde unuttum zamanda oluyo fakat, ya motorumu beğenmiyolar yada kameradan tırsıyolar. Ama işte, kurbalık koyun gibi sıramı bekliyorum:)
Hayırlısı Allahtan...

Zincir mincir çözüm deyil inanki. Herifler koca zincileri lokum gibi doğruyolar. Oturduğum sitede güvenlik kameraları mevcut ve onun önünden başka biyere koymuyorum. Bazende kontağı üstünde unuttum zamanda oluyo fakat, ya motorumu beğenmiyolar yada kameradan tırsıyolar. Ama işte, kurbalık koyun gibi sıramı bekliyorum:)
Hayırlısı Allahtan...

İnşaAllah uğramazlar çok zor bi durum

Arkadaşlar, Allah sabır versin öncelikle. Bilmiyorum var mı bir tanıdığınız ama ana medyada bir tanıdık varsa neden bu toplu motosiklet çalma olaylarını TV ye taşımıyoruz? Allah aşkına bir çare bulalım arkadaşlar. Benim motosikletim yok ama her çalıntı ilanında içim gidiyor ki Allah yardımcısı olsun motosiklet sahiplerinin :(

Arkadaşlar, Allah sabır versin öncelikle. Bilmiyorum var mı bir tanıdığınız ama ana medyada bir tanıdık varsa neden bu toplu motosiklet çalma olaylarını TV ye taşımıyoruz? Allah aşkına bir çare bulalım arkadaşlar. Benim motosikletim yok ama her çalıntı ilanında içim gidiyor ki Allah yardımcısı olsun motosiklet sahiplerinin :(

Sağol kardeşim sesimizi duyurmamız lazım ya yürüyüş yapıp yol kapatacaksın yada medya bi organize olabilirsek başkalarının canının yanmasını engelleriz

Arkadaşlar gece sahura kadar Kağıthane bölgesinde her tarafa girip çıktım birimizin motoruna dahi rastlamadım bu motorlar piyasada değil mutlaka bekletiliyor veya o malum şey parçalanmış olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar