Kız arkadaşınızdan ayrılmak istiyorsanız mesela çok iyi motordur MT07. Bir kaç geziye gidersiniz birlikte, o da sizi terk eder![]()
Arkadaşlar merhaba,
ben de bu ay sonuna doğru MT-07 ailesine katılıyorum inşallah. Sorum şu ki, 2015 modellerde bir değişiklik var mı? Bir de mevzuatı bilmediğimden soruyorum; örneğin 2014 ortasında bayinin elinde duran MT-07, Şubat 2015 de satılınca modeli 2014 mü oluyor 2015 mi?
Garip bir soru olabilir fakat gerçekten merak ediyorum![]()
- 2014 ortasinda bayinin elinde kalan MT-07 2015de satilirsa 2015 model olur mu?: HAYIR. Motorun modeli 2014 olur, ruhsatta trafige cikis 2015 gorunur ama model hala 2014tur.
- 2015 modellerde degisiklik var mi?: 2014te Kirmizi olarak uretilen renk kaldirilip yerine Sari renk gelmesi disinda hic bir degisiklik yok
Sevgiler
Oku,lütfen az yukarıyı ve bir önceki sayfayı oku.
herkese merhaba, 2012 yılından beri CBR125 R kullanıcısıyım. Uzun yol ve şehir içi tecrübem 14bin km civarında. Uzun yol tecrübelerim Bursa-Çanakkale, Bursa-Eskişehir, Bursa-İzmir (kymco xciting) gibi kısa mesafeli yerlerde oldu. Bu sene içinde de motorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Kullanacağım motor, Nisan ayının başından Ekim'in sonuna kadar her gün işe git-gel toplamda 12 km arasında ve her hafta olmasa da 2 ya da 3 haftada bir yakın şehirdışı turları için olmalı. Açıkçası MT07'yi geçen sene fuarda incelemiştim bu sene de gidersem tekrar incelemeyi düşünüyorum. Fakat, kafamda birkaç tane soru işareti var:
- 80-90 km/h'nin üzerine çıkıldığında rüzgar ile çok boğuşulduğu söyleniyor, uzun yolda sıkıntı olur mu?
- Artçı ile rahat binilebilecek bir makina mıdır?
- Arkaya takılan çanta dışında yanlara da çanta takmak mümkün müdür?
Yardımcı olursanız sevinirim![]()
herkese merhaba, 2012 yılından beri CBR125 R kullanıcısıyım. Uzun yol ve şehir içi tecrübem 14bin km civarında. Uzun yol tecrübelerim Bursa-Çanakkale, Bursa-Eskişehir, Bursa-İzmir (kymco xciting) gibi kısa mesafeli yerlerde oldu. Bu sene içinde de motorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Kullanacağım motor, Nisan ayının başından Ekim'in sonuna kadar her gün işe git-gel toplamda 12 km arasında ve her hafta olmasa da 2 ya da 3 haftada bir yakın şehirdışı turları için olmalı. Açıkçası MT07'yi geçen sene fuarda incelemiştim bu sene de gidersem tekrar incelemeyi düşünüyorum. Fakat, kafamda birkaç tane soru işareti var:
- 80-90 km/h'nin üzerine çıkıldığında rüzgar ile çok boğuşulduğu söyleniyor, uzun yolda sıkıntı olur mu?
- Artçı ile rahat binilebilecek bir makina mıdır?
- Arkaya takılan çanta dışında yanlara da çanta takmak mümkün müdür?
Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Sonra diyolar ki but MT-07ler neden 1000 km bitmeden satiliyo bi problem mi var. Problem ciplak motor ne demek bilmeyen adam, sikinti o anlamiyo kimse.