İzmirde Ücretsiz Teori Egitimi LS2 Kask ve Reflektif Yelek Hediyeli.

İstanbulda Eğitimi Rahmi Barutçudan dün aldık. Turing Klübü harika bir organizasyon yapmış.

Kask ve reflektörlü yelek için değil Rahmi hocanın anlattıklarından herkes büyülenmiş gibiydi.
Kimse soru sormaya çekinmedi hocamız en basit soruları bile çok detaylı ve uzun uzun cevapladı. cbfle gelen kurye arkadaşlarlar ve gs1200adv ile gelenlerde vardı.

Hatta bayan kullanıcılarda az değildi eğitime katılan kesinlikle kaçırmamanız önerilir. Faydası olacağına şüpheniz olmasın

İstanbulda Eğitimi Rahmi Barutçudan dün aldık. Turing Klübü harika bir organizasyon yapmış.

Kask ve reflektörlü yelek için değil Rahmi hocanın anlattıklarından herkes büyülenmiş gibiydi.
Kimse soru sormaya çekinmedi hocamız en basit soruları bile çok detaylı ve uzun uzun cevapladı. cbfle gelen kurye arkadaşlarlar ve gs1200adv ile gelenlerde vardı.

Hatta bayan kullanıcılarda az değildi eğitime katılan kesinlikle kaçırmamanız önerilir. Faydası olacağına şüpheniz olmasın

faydalı olacağına şüphe yok , özellikle de Rahmi Barutçu'dan eğitim alınacaksa..

1 ay çok uzun bir süre,sabırsızım bu eğitim hususunda, en kısa zamanda gerçekleşse harika olacak .

merhaba...
izmir'de yapılacak sürüş eğitimi ile ilgili bir gelişme varmı acaba?

İzmir İl Temsilcisi
Arkadaslar numaraya artik mesaj atmayin sayi toplama islemi sona erdi ve dun listeyi olusturup gonderdik.

Tam tamina 240 kisi kadar olduk.

240 rakamini goz ardi edeceklerini sanmiyorum rahmi hoca olumlu konusuyor fakat son sòz tugrul beyin.

Bize dönmelerini bekliyoruz su dakikadan sonra.

Motosikleti
BWS 100
Bekliyoruz.
Gelişmeleri buradan mı paylaşacaksınız. Burayı takip ediyorum zaten.

Birde modlara söyleyin de, ilk mesajınısı düzeltsinler, millet cevapları okumadan hala mesaj atabilir.
Aslında forumda mesaj düzenleme olsa iyi olacak.

İzmir İl Temsilcisi
Gelismeleri buradan yazacagim .

Duzenlemeleri biz yapacagiz merak etmeyin :)

Arkadaslar numaraya artik mesaj atmayin sayi toplama islemi sona erdi ve dun listeyi olusturup gonderdik.

Tam tamina 240 kisi kadar olduk.

240 rakamini goz ardi edeceklerini sanmiyorum rahmi hoca olumlu konusuyor fakat son sòz tugrul beyin.

Bize dönmelerini bekliyoruz su dakikadan sonra.

Son durum nedir? Bir gelişme var mı hocam?

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumunun yapmış oldugu 10.000 MOTO-KURYE PROJESİ seminerine katıldım çok faydalı bilgiler anlatılıyor Sn.Rahmi Barutçu nun atnlatmış oldugu bilgiler herzaman işinize yarayacaktır.
Verilen hediyeler ise çok güzel LS2 kask çok güzel,reflektif yelek ise gece sizin belli olmanızı çok sağlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar