bizim akraba eski crypton vardı 4lü flaşör yok diye ağır kusurlu yazıyordu zor vazgeçirdim diyorbu hiç aklıma gelmemişti demek ki tr de 4 lü olması zorunlu değil ki ithal edebiliyorlar
Motorda benzin göstergesi var. İşçiliği anlattığı kadar iyi, Evet gaz tepkileri oldukça iyi. Motora binmeden sürmeden sadece fotoğraf ve teknik veriler üzerinden yorum yapmamak lazım.
Bu motorla ilgili rahatsız olunacak tek konu oturma pozisyonu ve buna bağlı rahatlıktır.
Ve Lütfen motoru kullanmadan kesin yargılardan kaçınalım. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.
Şuan benim merak ettiğim Honda nın nasıl bir fiyat politikası izleyeceği. Bu şartlar aldında honda nın satışı düşecektir. Yamaha yzf r25 te uygun fiyattan girerse piyasaya, Honda nal toplayacaktır 250cc de.
Fiyatı nerdeyse yüzde 40 daha pahalı....O değil de adam Ninja 300'ü feci tepikledi ha :queen: İncelemesinde de beğenmedi, bu videoda da dokundurmuş.
Sym Wolf, Hyosung GT250 R 'dan sonra Ninja 300'de bi ton klişeye mahkum olacak![]()
Yorumunuz ninja300 için ise;Fiyatı nerdeyse yüzde 40 daha pahalı....
Hp olarak aşağı yukarı aynı ve tek silindir...
Tek eksisi ABS...
Fiyatı nerdeyse yüzde 40 daha pahalı....
Tek eksisi ABS...
Fiyatı nerdeyse yüzde 40 daha pahalı....
Tek eksisi ABS...
bir tek benim mi dikkatimi çekti? motor daha 108 kmde (videoda 3.57 saniye) sıfır yuz denemesi, top speed denemesi!! napıyonuz la siz? içim acıdı resmen yazık ya.. ki sahibinin eşide bu forumdaydı sanırım bir postunda 14 kmde verdiklerini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. neredeyse 100 km tapa gaz mı kullandınız daha rodajın kapısından yeni giren motoru naptınız yazık günah valla.
Tamamen katılıyorum, motorun canına okumuşlar. Ben olsam rodajını bitirmeden asla vermezdim.