Bu fiyat nasıl oluyor?

Mondial x-treme max 150 cross Fabrika: 4290TL Bayii: 4030TL+kask-kilit www.zengen.com.tr:3650TL olarak satışa sunmuş bayii yi anladık indirimli satıyorda arkadaş bu zengen neyin nesi güvenilirmi?

Ygz

Valla hocam bende şimdi baktım touring kısmına bak bi honda cb125ace var asıl bu nasıl oluyor 😄
Kapıda ödeme vsrsa alınabilir ama eksik bişey çıkarsa nolur bilemiyorum model yılı düşük olabilir onu da aklımızdn çıkartmayın bence en iyisi gidip bakmak ama bu işte bi tuhaflık var gibi geliyo bana hondayı gördükten sonra dediğim gibi kapıda ödeme yapılıyorsa olabilir yoksa ben almam açıkçası

Fiyatlar güncel mi? Motorlar Kaç model? Babam böyle kek yapmayı nerden öğrendi?

belki toptan aldıkları için motosikletleri ucuza alıyor olabilirler fabrikadan öyle şeyler olabilir ama fiyat farkı baya fazla gözüküyor görmeden almayın derim

Ciddi anlamda bu fiyatlara sıkıntısız bir teslimat bana biraz ütopik geldi,olabilir mi ki :sunny:

Valla hocam bende şimdi baktım touring kısmına bak bi honda cb125ace var asıl bu nasıl oluyor
Kapıda ödeme vsrsa alınabilir ama eksik bişey çıkarsa nolur bilemiyorum model yılı düşük olabilir onu da aklımızdn çıkartmayın bence en iyisi gidip bakmak ama bu işte bi tuhaflık var gibi geliyo bana hondayı gördükten sonra dediğim gibi kapıda ödeme yapılıyorsa olabilir yoksa ben almam açıkçası

fiyatlar güncel üstelik her markada olduğu gibi mondial 180z-one sitesinde 5171tl den zengen.com da 4800 tl den satılıyor anlam veremiyorum bilmediğimiz bi şeymi var?

model yılı fark ediyor olabilir mi? sitelere giremiyorum ama belki 2014 tür zengen'dekiler.

zengen motosikletin şu ticari olanlarından karamanda bolca var sıkıntısız biniyorlar gördüm bi kaç kere burda okuyunca dikkatimi çekti :mrgreen:

Çok köklü bir firmadır. Kelek olma ihtimali zor gibi görünüyor. X-Treme Max için arayıp sordum. Stoklarında varmış ve kargo dahil teslim fiyatıymış. Kredi kartına vade farkı alıyorlarmış.

Ygz

Demonte olarak gelme ihtimali vsr mı acaba benim de aklıma geldi yalnız dediğim gibi model yılı 2013-2014 olabilir onuda sorun bence en önemlisi benim için kapıda ödeme bu arada farkettiniz mi bilmiyorum altta herşey dahil diyst nakliye dahil diyor haberiniz olsun eğer buradan alışveriş yapan olursa lütfen bilgilendirin
Ayrıca ben hala nasıl honda satabildiklerini anlamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar