ben birşey anlamadım motosikleti bayide gördümde 1 tane aynası kırıktı deiştiriz dediler almaya gittimdede hiç farketmedim çıkardıklarını eve gelince farkettim kullanım kitapçığı vermediler kubadan 3 tane motor aldım vermediler hiçbirindedeKullanım kitapçığında motosikletinizin rodajının nasıl yapılması gerektiği ayrıntılı şekilde yazar. Siz 0 motor ile yüksek devirlere çıkayım,hız yapayım derseniz motoru kısa sürede elinize alır foruma da sürekli arıza konuları açarsınız. Bir önceki açtığınız konuya attığınız resimde motosikletinizin aynaları takılı değildi.Umarım aynalarını takar,ekipmanınızı giyer ve ehliyetiniz cebinizde sağlıklı bir rodaj geçirirsiniz. Kazasız sürüşler dilerim :cat:
bence kullanmamalı bırak sıfır olarak kalsın... 100 yıl sonra iyi para eder...
bknz: rodaj...
çok akıllısın100 yaşına akdar yaşıyan kaç insan gördün
coluguna cocuguna miras kalır onlar da satar çatır çatır yerler daha noolsun... =)
Bende 0 motor aldım şuan motor 500 km de bunun belki 200 km sini hız yaparak geçirdim aslında sabrı gelmiyo insanın bende rodaj taraftarıydım ama 2 yüklendim baktım bişey olmuyo devam ettim yüklenmeye zaten cg ve bu alttakımla pek km yapmayacağım için belkide bu kadar yükleniyorum ama şuana kadar bi sorunla karşılaşmadım ama dediğim gibi motor hala çok taze