motorsiklet çalışmıyor

Abilerim motorsikletim cg 100 motorsikleti soğuk zamanlarda vurdurarak çalıştırıyordum ama 3 gün çalışmadı vurdurmayla da çalışmıyor şimdi. Benzin var akü var gibi farlar parlak yanıyor, motorsiklet garajda duruyor. jikleyi açıyorum marşa basıyorum marşı alıyor motor 1-2 saniye çalışıyor sonra hemen stop ediyor ve bi daha çalışmıyor. Sorun ne olabilir ?

Şu anda benim motorumunda aynı problemi var. Benimki yaklasık 10 saniye çalışıyor. Sonrasında öksürmeye başlayıp ne kadar az versemde stop ediyor. Uzun bi süre tekrar çalışmıyor. Ayak marşıda işe yaramıyor. Aküm dolu benzinde var içinde. Konu takip...

jikleyi tam açık pozisyonda marşa bas hafif gaz vererek dene bakalım sonra jikle yarım açıkta kalsın biraz ısınınca tamamen kapat

Bujiyi söktüm biraz önce. Baktım ki yağ tutmuş ucu simsiyah olmuş. Galiba yeni bir buji almam gerekecek çünkü açarken plastik kısmını kırdım. Ne kadardır buji fiyatları ?

5 lirayada vvar 50 tl yede

edit bujide plastik kısım ?

bu bujinin başlığını çıkarttım sonra taktım anahtarı bi çevirdim kıtırt etti elimde bi plastik parça kaldı sonra onun içinden buji çıktı.

edit : bujinin oldugu kısım değil tam tersi kısım.
edit2 : http://i.hizliresim.com/oYd77m.jpg

Son düzenleme:
tam olarak bujiyi kırmışsın sorması ayıp nasıl başardın onu alıp bi buji satan yere git bosch yada ngk al tak motoruna ama çaakma olmasın dikkat et

:)) anahtari takip çevirdim ilk önce dönmedi. Sonra biraz fazla güç uyguladim sıkıştı herhalde diye çat dedi içinde gitti :))

Bujiyi ngk al, depo musluğu konumu nasıl p motora ya benzin gitmiyor, ya karbüratör yada ateşleme

Ama önce depo konumu

aynı sorun bende de vardı calıssa bıle gitmiyordu dun karbüratörü temizledim içi çok pisti şimdi iyi çalışıyor baktırmakta fayda vardır ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar