motorsiklet çalışmıyor

Kardes sorun karburatorden olabilir benim motor 1 ay yatiyordu zor calisiyor memeler tikanmis az benzin geldigi icin zor calisiyor gitmiyordu bi baktir

Kardes sorun karburatorden olabilir benim motor 1 ay yatiyordu zor calisiyor mezeler tikanmis az benzin geldigi icin zor calisiyor gitmiyordu bi baktir

servis çok ilgisiz ama yine de gitmek zorundayım sanırım çünkü niğde gibi küçük bir yerde tamirci bulmak ta zor ama bende parasıyla da olsa karbüratörü temizletmeyi düşünüyorum başka ne yaptırmalıyım ?

Aynı sıkıntı bende de var. Falcon crown 150 kullanıcısıyım. Benzin full akü dolu ama stop edince arada sırada en az 20 dakika çalışmıyor. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Suan motoru kullanmiyorum pis karburator motora nasil yan etkisi olur performans dusuklugu yakit motoru pek kullanmadim temizleyince duzelmeler olurmu .. Burdan pek bsy denmez motor sicakkende yapiyorsa olabilir ayni sorun arkadasimdada var ayakliklada zor calisiyor siz buji bajligina motora deydirin atesleme varsa kivilcim cikiyorsa sorun baska yerdendir

Karbürötör.öyle hemen kirlenme yapmaz piposuz olarak bas marşa çalışırsa pipoyu at gitsin

Pipo dedikleri bujinin üstüne geçirdiğin plastik bir şapkadır. Pipoya giren kablo viralıdır büyük ihtimal. Somun gevşetir gibi kabloyu sola doğru çevirip kabloyu pipodan çıkar. Kablonun orta kısmında incecik bakır tele benzeyen kablo vardır onu içinden bıçakla veya başka kesici aletle dikkatlice çıkar. (elektrik kablosundan bakır teli çıkarır gibi) Çıkardığın teli bujinin üstüne sıkıca sardıktan sonra marşa basabilirsin.

Anahtar sokarak buji basligi motora deydir kivilcim varsa ordan degildir yoksa buji basligidir

Mars motorumu diyorsunuz oysa mars motoru aku bitik gibi calisiir baygin ama sizinki ayak marsiyalada calismiyor sorun bobin buji buji basligi karburator hepsini deneyerek eleyin

sorun cdi imiş yani elektriği düzenleyen parça imiş. baya bir uğraştılar ama sonunda çözüldü sorunum

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------

sorun cdi imiş yani elektriği düzenleyen parça imiş. baya bir uğraştılar ama sonunda çözüldü sorunum

yani bu parça yanmış sanırım ama içim rahatladı 14 lira dedi 10 verdim çinlinin en sevdiğim özelliği :D parçaları sudan ucuz

iyi sorunu çözmüşsün benim cdi bir ara dengesizlik yapıyordu sonra durduk yere düzeldi üstünden 4500 km geçti sıkıntı yapmadı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar