Pilot street lastiklerden memnun kalan var mı? ben hiç memnun değildim. Sava marka lastikler nasıl dır?
Pilot street yerine Sporty olsa daha iyi ömrü kısa ama çok daha iyiydi. Sporty'den sonra Street hayal kirikligi. Pirelli Diablo rosso yok mu bu motora uyumlu?Bence harika lastikler ne gibi sorun yaþadýnýz eðer toprak zeminde hýzlý bir þekilde kullandýysanýz hafif kaymalar yapabilir.onun dýþýnda hem kuru asfaltta hemde ýslak zeminde performansý çok iyi.
Turkish39 abi sana birşey soracağım ön dişlinin olduğu yeri ne ile temizledin zincirden fırlayan atık yağlar çok kötü yaptı benim orasını.Ayrıca motor blok kısmı çok temiz ne ile temizliyorsunuz sadece tazikli su ve deterjan işine benzemiyor aralarda illaki pislik kalıyor fırçayla falan mı temizliyorsunuz?
Mertcan39 bizim motorlar 8bin ila 9 bin devirlerde fıttırıyor zaten o devire çıktığı zaman 110-120 yi görmüş oluyorsun.Yüksek cc motorlar gibi bağırıyor makina![]()
yeni kasa dedikleride plastiklerini boyamışlardır sadece pekde yeni değildir gerisi aynı zaten.
chopper tarzi hyosung gv250 oneririm o fiyata 600 luklerin lesi kalmistir malesef
Turkish39 abi sana birşey soracağım ön dişlinin olduğu yeri ne ile temizledin zincirden fırlayan atık yağlar çok kötü yaptı benim orasını.Ayrıca motor blok kısmı çok temiz ne ile temizliyorsunuz sadece tazikli su ve deterjan işine benzemiyor aralarda illaki pislik kalıyor fırçayla falan mı temizliyorsunuz?
Mertcan39 bizim motorlar 8bin ila 9 bin devirlerde fıttırıyor zaten o devire çıktığı zaman 110-120 yi görmüş oluyorsun.Yüksek cc motorlar gibi bağırıyor makina![]()

Kaan arkadaşımın yeni motoru hayırlı olsun.Oda drift ailesine katıldı.Uzun yıllar binmek nasip etsin.İlk incelemelerimde kafadaki o bolluk yapan kabloları spiral hortumun içine almışlar debriyaj nispeten daha yumuşak olmuş.Yan kapakları boyamışlar egzoz boyası daha kalın boyanmış.Onun dışında fazla bir farklılık yok.Fabrikadan çıktığı gibi sıfır geldi kendisine.
[url]http://i.hizliresim.com/N9Lkrk.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/mrXELy.jpg[/url]