Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bence harika lastikler ne gibi sorun yaşadınız eğer toprak zeminde hızlı bir şekilde kullandıysanız hafif kaymalar yapabilir.onun dışında hem kuru asfaltta hemde ıslak zeminde performansı çok iyi.

Bence harika lastikler ne gibi sorun yaþadýnýz eðer toprak zeminde hýzlý bir þekilde kullandýysanýz hafif kaymalar yapabilir.onun dýþýnda hem kuru asfaltta hemde ýslak zeminde performansý çok iyi.
Pilot street yerine Sporty olsa daha iyi ömrü kısa ama çok daha iyiydi. Sporty'den sonra Street hayal kirikligi. Pirelli Diablo rosso yok mu bu motora uyumlu?

Turkish39 abi sana birşey soracağım ön dişlinin olduğu yeri ne ile temizledin zincirden fırlayan atık yağlar çok kötü yaptı benim orasını.Ayrıca motor blok kısmı çok temiz ne ile temizliyorsunuz sadece tazikli su ve deterjan işine benzemiyor aralarda illaki pislik kalıyor fırçayla falan mı temizliyorsunuz?

Mertcan39 bizim motorlar 8bin ila 9 bin devirlerde fıttırıyor zaten o devire çıktığı zaman 110-120 yi görmüş oluyorsun.Yüksek cc motorlar gibi bağırıyor makina :)

evet sesi birazz fazla oluyor ama 2-3 hafta oluyor sanırım iş yeerinden ögle yemegine çıktığımda farkettim farklı bir ses var ara sıra çıkıyor ben böyle seslere gıcık olurum sorunu bulmam gerek :D

diablo rosso en düşük 100 ebatında var aramadım değil yoksa ondan alırdım racingler gibi yanlardım :pl: ama yok malesef daha üretilmedi :farao:

Ön street arka sporty 10.000 kmdir ikisinide aynı anda kullanırım sporty ülkemin uyduruk dandik yollarına fazlaca yumuşak kaçıyor streeti getirmeyle doğru seçim yapmışlar streetten devam

Arkadaşlar bugün Mondial bayiisine Mondial Drift'i incelemeye gittim.. Bu sene içinde yeni kasaların geleceğini söyledi.. Sizinle paylaşmak istedim..

yeni kasa dedikleride plastiklerini boyamışlardır sadece pekde yeni değildir gerisi aynı zaten.

SlimShady1 kaan sadece 3 gün banlandı bir yazısında küfür içeriği kullanmış yanlışlık o yüzden.Kendisi arkadaşım face den iletişime geçmiştim geçen gün neden böyle oldu diye.

Drift ailesi selamlar herkese,

Yeni motor arayışlarındayım :) motorumu haftaya satıyorum alıcı arkadaş var.

Malum ben uzun yolu seviyorum ve %95 uzun yolda kullanırım.

Aklımda ki motorlar;

(transalp, aprilla pegaso 650, bmw f650gs bu gibi motorlar 10 bin tl nin altında bir çok motor var fakat 10 yaşındaki motor sorun olur ne bilim sonuçta tanıdık bildik kişi bulmak çok zor, e temiz kullanıcı da denk gelmesi de şans işi yani.)

-Cbf 150 ( çantalı aksesuarlı vs. tam takır olan bir motor olması, fakat cbf' yağ yakma sorunu vs kafamı karıştırıyor.

- Chopper tarzı motorlarda aklımı çeliyor :) mesela ramzey QM250 ve RKS Cruise 25 gibi motorlara da baktım.

Siz ne diyorsunuz değerli dostlar nasıl bir tercih yapmak lazım.

RKS Cruise 25 yazmışım düzelteyim "RKS Cruiser 250" olacaktı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------

chopper tarzi hyosung gv250 oneririm o fiyata 600 luklerin lesi kalmistir malesef

Valla kardeşim ona baktım ne bilim bir anda çapırrrcı olduk :D :D şuan sahibinden.com dan chopper tarzı motorlara bakıyorum.

Aslında aklımda aklımda mondial rx3 yeni gelecek olan (tabi gelirse) model var fakat o gelecekte test edilecekte falan derken bir sezon biter :) ne yapağım bilmiyorum valla :)

valla dediğin doğru gelicek alan olcak alıcının yorumları vs erken bi sezon geçer sağlamsa alınır öyle geldiği gibi alma elinde patlar sonra :D hyo candır bence 250 lilikler arasın v motor tam istediğim tarz

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

C.Kaan ın kırmızı drift i eline ulaştı gıcır gıcır maşallah tekeri düz bassın :)

Turkish39 abi sana birşey soracağım ön dişlinin olduğu yeri ne ile temizledin zincirden fırlayan atık yağlar çok kötü yaptı benim orasını.Ayrıca motor blok kısmı çok temiz ne ile temizliyorsunuz sadece tazikli su ve deterjan işine benzemiyor aralarda illaki pislik kalıyor fırçayla falan mı temizliyorsunuz?

Mertcan39 bizim motorlar 8bin ila 9 bin devirlerde fıttırıyor zaten o devire çıktığı zaman 110-120 yi görmüş oluyorsun.Yüksek cc motorlar gibi bağırıyor makina :)

Valla kışın pek ilgilenmiyorum bile temizlik işiyle,hatta hiç yıkamıyorum.Havalar düzeldiğinde aylar sonra suyu sıktığımda ortaya çıkan görüntü bu oluyo :) Detaylı temizliği (Zincir yağları) sıcak havalarda 3-5 saat sabırla her yeri sökerek,temizleyici spyey,köpük ve hafif tazyikli su ile icabına bakıyorum.

Kaan arkadaşımın yeni motoru hayırlı olsun.Oda drift ailesine katıldı.Uzun yıllar binmek nasip etsin.İlk incelemelerimde kafadaki o bolluk yapan kabloları spiral hortumun içine almışlar debriyaj nispeten daha yumuşak olmuş.Yan kapakları boyamışlar egzoz boyası daha kalın boyanmış.Onun dışında fazla bir farklılık yok.Fabrikadan çıktığı gibi sıfır geldi kendisine.

Motosikleti
Henüz yok.
Kaan arkadaşımın yeni motoru hayırlı olsun.Oda drift ailesine katıldı.Uzun yıllar binmek nasip etsin.İlk incelemelerimde kafadaki o bolluk yapan kabloları spiral hortumun içine almışlar debriyaj nispeten daha yumuşak olmuş.Yan kapakları boyamışlar egzoz boyası daha kalın boyanmış.Onun dışında fazla bir farklılık yok.Fabrikadan çıktığı gibi sıfır geldi kendisine.
[url]http://i.hizliresim.com/N9Lkrk.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/mrXELy.jpg[/url]

hayırlı olsun, allah kaza bela vermeden taş dokundurmadan kullanmayı nasip etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar