Mersin-Yeşilovacık Kampı (26-27-28 Aralık 2014)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Kara çaydanlıkta çay gerçekten enfes. Özleniyor Arçil. :)

İnşallah Oluröyle. :wiinkk:

Teşekkür ederim Oyunageldim. :cat:
Ateş haznesi çok pratik. Hem rüzgarı engelleyip ateşi çaydanlığa yönlendiriyor, hem pratik. Katlayıp kolayca taşıyabiliyorsun.
Sen bunu rahatlıkla yapabilirsin. :wiinkk:

Guven abi supersin☺Senin anlatimlarin resimlerin haruika oluyor.Yine cok dolu bir paylasim.Cok tesekkurler.

Hocam mükemmel olmuş hem kamp hem arkadaşlık dostluk bol bol fotoğraflar hepsi bir arada böyle organizasyonlarda olmayı çok isterdim bu organizasyonu yapmadan önce burada başlık açtınız mı bilmiyorum ama burada duyuru olsa tam süper olur.. Özendim doğrusu

Böyle bir gezi yazısınıda sizden başkası yazamazdı Sıtkı hocam....elinize emeğinize sağlık...çok güzel olmuş..

F54

güzel anlatım için tşk
çok keyifli kamp olmuş burada da 30 cm kar olmasa bizde kamp a çıkacağız hava muhalefeti bizi de vurdu...

Motosikleti
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sizin bu güzel, övgü dolu mesajlarınız beni daha çok gaza getiriyor. :cherry: Paylaşımlarım artarak devam edecek. :)

kıskançlık duygumu keşfetmeme sebep oldunuz!!! harikasınız siz yaaaaaa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süper. Motosiklet kullanan insanların kamp yapanı, çadır kuranı bir başka oluyor.

haberim olsaydı mutlaka katılırdım hayırlısı artık. bu arada süper olmuş gerçekten teker teker sıkılmadan okudum katılanların ve hazırlayanın emeğine sağlık

abi ne resim yüklemişşiniz ya :) internetim bitti :)

çok güzel bi kamp olmuş bravo dedim resmen:cat:

Motosikleti
Keyifli bir gezi, kaliteli bir rapor...
Ekibinizi ve sizi tebrik ederm..

haberim olsaydı mutlaka katılırdım hayırlısı artık. bu arada süper olmuş gerçekten teker teker sıkılmadan okudum katılanların ve hazırlayanın emeğine sağlık

abi ne resim yüklemişşiniz ya :) internetim bitti :)

çok güzel bi kamp olmuş bravo dedim resmen:cat:

Çok teşekkürler arkadaşlar.:cat:

Çok güzel bir etkinlik böyle etkinliklere çok katılmak istemişimdir ve özenmişimdir. Fotoğraflarda çok güzel elinize sağlık.

Motosikleti
Çok güzel bir etkinlik böyle etkinliklere çok katılmak istemişimdir ve özenmişimdir. Fotoğraflarda çok güzel elinize sağlık.
2013 Ağustos'ta Kabatepe'de benzer bir kamp yapmıştık. O kamp için 3.000 km. yol katetmiştik. Keşke haberin olsaymış PysLre.
Sağlık olsun, umarım birgün biryerlerde bir kampta karşılaşma imkanı yakalarız.
Teşekkürler. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar