- Konu Yazar
Yok hocam bu markaya pek olumlu bakamyorum acikcasi
Merhaba arkadaslar cin mali asya rx 250 cc crosu satip orjinal bir motor alacagim, fakat ben hem koy toprakli yollarda hemde sehirde seyahatim icap ettigi icin nasil bir sey almaliyim. Yardimlariniz icin tesekkurler
diyorsanki kaliteli bir motor istiyorum biraz parana kıyıcaksın arazide ve asfaltta kullanabılcegın en guzel motor KTM dir)gerek güç gerek denge performansı olarak süperdir. düşük cc leride var ve düşük cc olmalarına rağmen torkları yuksektır.
Kesinlikle haklisin ama parcalari ve servisi sorun
Yok usta bu zamanda insan babasina guvenmiyor eski ybr lere nasil guvensin.
Sele yukseklik ayari yokmus. Benim boyda uzun, oda ayri bir sikinti. Eger degistilebip ayarlanabilme sansi varsa dusunurum.
Yuzde elli asfalt ve toprak. Yok sele yuksekligini o model icin degil CRF-L'ler icin yazmistim pardon.Sele yükseklik ayarı bu tip motorlarda hiç duymadım, herkes alçaltmaya çalışıyo sen yükseltmek istiyosun galiba ?kullanımın arazi/asfalt % kaç olacak?
[/COLOR]Allah razi olsun demekki herkes kullandigi markayi ovuyor digerini kotuluyor. Aslinda bu hainlik ve yalanciliktir aldatmaciliktir. Dogruluktan taviz vermemek gerekir. Ktm motorlarin cok saglam motor oldugunu duymustum. Peki oneriniz hangi modelidr.hangı parcasında ve hangı servısınde sorun yasadın acaba ?? ben bunca yıldır ktm kullanıyorum yaklasık 4 yıldır. daha bır kere bıle ne servısınde nede yedek parcasında sorun yasamadım. sadece yedek servısı ve yedek parcası bıraz daha pahalı o kadar. kulaktan dolma bilgiler ile kafanı karışştırma yaşayan insanlar sana daha iyi anlatır...
Yuzde elli asfalt ve toprak. Yok sele yuksekligini o model icin degil CRF-L'ler icin yazmistim pardon.
Fiyat olarak 22000 tl ye kadar ancak ikinci el temiz. Xt 660 hakkinda bilgi verebilirmisinizxt 660 ......