Evet ancak müsait olup bakabildim polimik yaratmak istemem ama şark kurnazı derken....
Bak kardeşim motor işi bana göre aptal adam işi degil akıllı ve uyanık olmak lazım ekipman alırkende öyle parayı sokaktan toplamıyıruz bişey alırken araştırmak gerekmiyomu örnek verecek olursak birbirine yakın aynı muaddellerde 2 tane dist var biri apus 380 tle digeri xena 250 tl hemen hen aynı özelliklerde birileri bu ürünleri kullanıyosa veya kullanmışsa kardeşim ikisinide kullandım 250 tl olanı al aralarında pek bi fark yok diye bilir . Ama senin gibi bi egitimsiz egitimci cıkıpta ozamn git sen motorunu sat pcx al derse sıctı cafer bez getir olur. Bnce senn birazdaha egitim aldıktan sonra egitim vermn lazım arkadaşlar egitim alacagınız insanları iyi araştırın
Not:benim disk kilidi kullanma ihtiyacım şöyle motorum garajda muhafaza etmekteyim ama dışarda oldugunda cocuklar oynuyo kediler tepesinden inmiyo seleye tırnak atmalar falan yırtılıyo yazık günah oyüzden ses yapan dokunuldugunda ufaklıklar meraklı sagını solunu kurcalıyolar o anda ötüo korkup ugraşmasınlar diye biraz cazdırıcı olsun yeterli diye düşünüp disk kilidi tavsiyesi diye yazdım ama görüyosunki bir egitimci motorsiklet egitimcisi hemde bize motoru satpcx al yok şöyle yok böyle kardeşim kullandıysan paylaş insanlar senn tecrübenden faydasın kullanmıyosan disk kilidi yorum yapma sen benim keyfimin kahyasımısın 20 ye aldın 19 a aldın hay allah ya disk hesabımı yapıyon ffalan fıstık neyse egolara girmeye gerek yok motor işi akıllı adam işidir.
Ben senle düzgün konuşmak istesem de sen maalesef bu basit erdemi bile yerine getiremeyecek kadar akıl yoksunluğu olan bir insansın.
Konudan çıktık zaten. Disk kilidi, Alarmı bunlar fasa fiso..
Sen beni ne kadar tanıyorsun ki benim hakkımda yorum yazabiliyorsun ahkam kesebiliyorsun,
eğitimim yetersiz miste eğitimsizmişim de ben bu konu hakkında görüşlerimi söyledim bundan doğal ne var?
Kötü mü ettim sana yorum yazmakla motorun çalınsa daha mı iyi,artı bir önceki yorumumda telkinim yanlış anlaşıldıysa kusuruma bakmayın dedim ama hata etmişim,
Kardeşim sen istediğin disk kilidini kullan istediğin alarmı taktır umurum da değil bir daha da senin yazdığın muhatap olduğun konuya girmem sende benim yazdığım muhatap olduğum konuya girme.
Sen nasıl benim eğitimle ilgili konuşuyorsun nasıl bu nasıl hak bu cesareti nereden buluyorsun istersem bu yazdıklarını tek tek yazdırıp savcılıkta suç duyurusu bulunup hakaretten size dava açabilirim çünkü bana ve mesleğime hakaret ediyorsun hiç bir şekilde bana ve mesleğime hakaret etme hakkın yok.
Herkes haddini bilecek.