V-Strom mu DL650 mi Derken İnazuma Alan Masum Köylü

V-Strom aradım durdum ama fiyat olarak uygun bir makina bulamadım. Sonra F650GS bakmaya başladım. Buldum ancak tam almaya yakın başka bir yere ödeme yapmak zorunda kaldım. Artık dayanacak ne gücüm ne de sabrım kalmıştı. Güldür Güldür'deki Nazar Şevket gibi milletin motoruna bakıp, a aaaa ne kadar da güzelmiş, benim kaska da çok yakışır, kişke binim olsaaaaaaaaa::sas:: diyip gezmeye başlamıştım ki, daha fazla nazar etmeden gidip aşağıdaki güzele talip oldum :cherry:

Aldığım arkadaşta sağolsun çok ilgili ve samimi birisi. O da başka birisinden Honda almayı planlıyordu, bir taşla iki kuş vurmuş olduk. Onunda işinin görülmesine sevindim.

Motora gelince gayet hoşuma gitti. Çok güzel bakılmış. Özellikle ön camın montajına bayıldım. Crosstourer Puig camı havalandırma kelepçeleriyle montajını yapmış ve gayet başarılı olmuş.

Sonuç olarak bugün doğum günüm ve kendime güzel bir hediye aldığımı düşünüyorum :cat::)

Bu mutluluğumu da sizinle paylaşmak istedim :)

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanasın inşallah. Darısı başımıza olsun :)

hayırlı olsun
cemal beyin motoru inazuma gurubundan,makina müğendisiydi sanırım kendisi. TR'deki en özenle bakılmış inazumalardandır. ve en dolusu. tekeriniz düz bazsın,guruba da bekleriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------

bir de Vstrom la DL 650 aynıydı sanırım :queen:

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanasın inşallah. Darısı başımıza olsun :)

Çok teşekkür ederim :) İnşallah daha güzelleri sizin olur :)

hayırlı olsun
cemal beyin motoru inazuma gurubundan,makina müğendisiydi sanırım kendisi. TR'deki en özenle bakılmış inazumalardandır. ve en dolusu. tekeriniz düz bazsın,guruba da bekleriz
Teşekkür ederim.Evet Cemal'den aldım motoru :) Sağolsun çok efendi ve samimi bir arkadaştı :) Zaten kendisiyle tanıştıktan sonra motora bakma gereği bile duymamıştım ancak onun ısrarıyla gidip inceledim. Dediğiniz gibi içime sinen kısmı emin ellerde kullanılmış olması oldu :cat: Artık gruba da uğrayacağım, motorun mekaniği konusunda bilgilerinize ihtiyacım olacaktır:)

Anam heyecandan F650GS yazacağıma DL650 yazmışım ya:D Bu DL650 beni benden almıştır. Aklımın yarısı onda kaldı :mrgreen:
VStrom, seninle işimiz bitmedi oğlum:bounce: Elbet bir gün buluşacağız...

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun aramıza hoş geldin. Motosiklet üzerine yandan ve önden, objektif yere paralel olacak ve göğüs hizandan olacak şekilde resim paylaşabilir misin? Çok şey istemişim gibi oldu ama walla değil :) Ben orijinal ön cam ile aldım ama malum rüzgarı kesmiyor. Bu cam çok daha şık ve faydalı duruyor. Cam ile ilgili detayı konun devamında ya da Inazuma sayfasında paylaşabilir isen seviniriz.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Çok şık duruyor :) başka resimlerde bekleriz :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde sürmeniz dileği ile..
Fotolarda da gayet bakımlı duruyor belli ediyor kendini. Ayrıca nice senelere, olabilecek en güzel doğum günü hediyesi! :cherry:

Hayırlı olsun. güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Yalnız gözüme takılan bir şeyi paylaşmak isterim. Sanki lastiklerin bir rodaja ihtiyacı var gibi geldi. virajlara biraz temkinli girilmiş ve aşınma sınırlı kalmış gibi. ne dersiniz.

Şimşek benimde geçiş için düşündüğüm motorlardan birisi biraz tuzlu ama bakalım hayırlı uğurlu olsun güzel tercih yapmissiniz Allah kaza bela vermesin.:)

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim:)

Hayırlı olsun. güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Yalnız gözüme takılan bir şeyi paylaşmak isterim. Sanki lastiklerin bir rodaja ihtiyacı var gibi geldi. virajlara biraz temkinli girilmiş ve aşınma sınırlı kalmış gibi. ne dersiniz.

Lastikler yeni değiştirilmiş ve üstünde pilotlar var. Ben henüz resim çekme fırsatını bulamadım:) :wiinkk:

Hayırlısı olsun aramıza hoş geldin. Motosiklet üzerine yandan ve önden, objektif yere paralel olacak ve göğüs hizandan olacak şekilde resim paylaşabilir misin? Çok şey istemişim gibi oldu ama walla değil :) Ben orijinal ön cam ile aldım ama malum rüzgarı kesmiyor. Bu cam çok daha şık ve faydalı duruyor. Cam ile ilgili detayı konun devamında ya da Inazuma sayfasında paylaşabilir isen seviniriz.

Motor şuan bende değil. Arkadaşın garajında duruyor. Malum havalar kötü ve benim oturduğum yerde eğim çok fazla, yollar da buz olunca çıkarmadık hiç. Pazar günü alacağım motoru :) Sonrasında detayları paylaşıyor olurum :)

Ön siperlik arkadaşın başarısı. Gerçekten mühendislik kokusu var :) Güzel akıl etmiş :cat:

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun , kazasız belasız . Darısı benim başıma . :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar