- Konu Yazar
V-Strom aradım durdum ama fiyat olarak uygun bir makina bulamadım. Sonra F650GS bakmaya başladım. Buldum ancak tam almaya yakın başka bir yere ödeme yapmak zorunda kaldım. Artık dayanacak ne gücüm ne de sabrım kalmıştı. Güldür Güldür'deki Nazar Şevket gibi milletin motoruna bakıp, a aaaa ne kadar da güzelmiş, benim kaska da çok yakışır, kişke binim olsaaaaaaaaa::sas:: diyip gezmeye başlamıştım ki, daha fazla nazar etmeden gidip aşağıdaki güzele talip oldum :cherry:
Aldığım arkadaşta sağolsun çok ilgili ve samimi birisi. O da başka birisinden Honda almayı planlıyordu, bir taşla iki kuş vurmuş olduk. Onunda işinin görülmesine sevindim.
Motora gelince gayet hoşuma gitti. Çok güzel bakılmış. Özellikle ön camın montajına bayıldım. Crosstourer Puig camı havalandırma kelepçeleriyle montajını yapmış ve gayet başarılı olmuş.
Sonuç olarak bugün doğum günüm ve kendime güzel bir hediye aldığımı düşünüyorum :cat:
Bu mutluluğumu da sizinle paylaşmak istedim

Aldığım arkadaşta sağolsun çok ilgili ve samimi birisi. O da başka birisinden Honda almayı planlıyordu, bir taşla iki kuş vurmuş olduk. Onunda işinin görülmesine sevindim.
Motora gelince gayet hoşuma gitti. Çok güzel bakılmış. Özellikle ön camın montajına bayıldım. Crosstourer Puig camı havalandırma kelepçeleriyle montajını yapmış ve gayet başarılı olmuş.
Sonuç olarak bugün doğum günüm ve kendime güzel bir hediye aldığımı düşünüyorum :cat:
Bu mutluluğumu da sizinle paylaşmak istedim