Öncelikle her zaman söylerim Yiğitcan kardeşim akıl yaşta değil baştadır diye!Aramızda nerdeyse 10 yaş var benden daha akıllı olduğun ve daha bilgili olduğun için sana sormak istiyorum beni yanlış anlamazsan
Yetenekli adam trafikte belli etmez kendini motorsporları yapar demişsin bu zamanda bu sporlara bütçe ayırmak kolay mı ucuz mu?
Sen sürersin ben sürerim üçüncü şahıs süremez.Buna da kimse karar veremez demişsin aynı şekilde katılıyorum!Kişinin kendisi için neyin mantıklı olduğuna da kendi dışında kimse karar veremez!Bilmediğim için soruyorum 600 lük bir makina ile 1000 lik makina arasında bir fark yok demişsin ciddi misin?Yorumunda en sevdiğim ve takdir ettiğim cümlen önce tedbir sonra tevekkül.Bunun üzerine konuşulmaz zaten mühür gibi laf.Ayrıca senin dediğine ek olarak farklı bir örnek verecek olursak nasılsa alnımıza yazılmış kaderimde şu an ölmek varsa deyip şuursuzca motor veya extreme sporları yapmak ahmakça ve angutça olur ,zaten alnımıza da neyin yazılı olduğunu ALLAH bilir.Yani son cümlene de katılıyorum.Alınmadım alınsaydım farklı yazardım emin ol ama belki bu forumda 300 veya daha üstü kmlere çıkan extreme sporlar yapan üstatlar alınabilir!
samimiyetinizden ve yaşınızdan dolayı abi dicem;
öncelikle estafurullah akıl tabiki yaşta değil baştadır fakat öyle bir iddiam tabki de yok. iyi düşünceniz için teşekkür ederim ama hepimiz eşitiz

abi var ya şu forumda yazdığım şeyleri yanlış anlayıp saldırıya geçen o kadar çok insan var ki.. teşekkür ederim ben kesinlikle yanlış anlamadım. motor sporları konusunda kesinlikle haklısınız. enduro konusunda elimi ayağımı şimdilik çekmemin nedeni zaten maddiyat. bırakın yarışı kendi başıma atliyim zıpliyim falan bile diyemiyorum.
600cc 1000cc arasında bi fark yok derken. hani 600cc tehlikesiz diye bakılıyor ya.. hani 600cc al 1000cc alma daha tecrüben az falan deniyor genelde.. ona istinaden söyledim. aynen tecrübe az 600lük kullan dimi

gücünden haberi olmayan insanlar söylüyor. yoksa tabiki fark var..
300 konusunu da hani motosiklet sürmeyi sadece gaz kolunu çevirmek sanan düzlükte hızlanmaktan başka bişe bilmeyen arkadaşlar için söyledim yoksa her 300 yapan böyle düşünüyodur diyemem.. tedbirini al 500 yap istersen. yani öyle bam güm olmaz bu işler anlamında söyledim..
saygılar ve ayrıca çok teşekkürler