- Konu Yazar
Merhabalar. Henüz 23 yaşındayım ancak 18 yıl kadar bisiklet ve e-bisiklet(4 sene) tecrübem vede 1 yıl kadarda 100cc motorsiklet tecrübem var yani çocukluğumdan beridir 2 teker üstündeyim. Son birkaç aydır yoğun araştırmalarım sonucu Honda cbr250 almak istiyordum ancak her türlü yolu denememe rağmen bir türlü cbr250 alacak parayyı denkleştiremedim. Bende başka alternatiflere yöneldim. Uzun uzun konuları okudum vede bana en doğru karar S&T gt250 naked modeli mantıklı geldi. aynı mahallede oturan bir arkadaşın bu motorsikletini kış şartlarından binemediği vede paraya ihytiyacı olduğu için sattığını gördüm.
- 2011 model
- 4 binde
- Muayenesi yok ancak kendisi yapıcak
- Dıştan çok temiz garaj motoru olduğu belli
Motorun kaza kaydına vs. baktıktan sonra sizce bir ustaya göstermem şartmı ? Ankarada havalar epey soğuk ve dışarda kar ve buzlanma var. Götürmek oldukça zor ve riskli
İstediği fiyat 6.000 tl.. Nasıldır sizce bu fiyata almalımıyım. Ticaret sitelerine baktığımda aynı motoru 2008 - 2009 model 20 - 30 binde olanları bu fiyata satıyorlar. Çok cazip gibi duruyor ancak sizlerede bir danışayım dedim.. Yorum ve tavsiyelernizi bekliyorum. herkese iyi günler..
- 2011 model
- 4 binde
- Muayenesi yok ancak kendisi yapıcak
- Dıştan çok temiz garaj motoru olduğu belli
Motorun kaza kaydına vs. baktıktan sonra sizce bir ustaya göstermem şartmı ? Ankarada havalar epey soğuk ve dışarda kar ve buzlanma var. Götürmek oldukça zor ve riskli
İstediği fiyat 6.000 tl.. Nasıldır sizce bu fiyata almalımıyım. Ticaret sitelerine baktığımda aynı motoru 2008 - 2009 model 20 - 30 binde olanları bu fiyata satıyorlar. Çok cazip gibi duruyor ancak sizlerede bir danışayım dedim.. Yorum ve tavsiyelernizi bekliyorum. herkese iyi günler..