- Konu Yazar
Yav arkadaşlar her zaman bir sıkıntı her zaman bir ölüm haberi canınızın kıymetini bilin. Hiç değilse arkanızdaka kalıcak insanları biraz düşünün. Tamam motor bir tutkudur ama o gazı açarken o motoru almayı düşünürken 2 kez düşünün. Şimdi biri çıkıp dicek ee sadece ss lerdemi ölümler gerçekleşiyor yok kardeşim yok 50 cc mobilette de kaybettiğimiz insanlar oluyor 1300 Hayabusa larda da giden insanlar oluyor. Herşey bizim elimizde değil ama elimizde olan şeylere lütfen sahip çıkalım. Birde en sinir olduğum ee ben 125 cc motor sürdüm şu kadar km 250 sürdüm şu kadar km 600 yada 1000 cc motor almak istiyorum ne alim? Fotolarına baksanız o sürdüğü 125 150 250 cc motorların hepsine apaçi gibi binen bir insana 600 yada 1000 ne kadar yeticek ya yapmayın ya az olsun öz olsun sanki 600 1000 cc ve üstü motor alan adamlar şehir içinde her gün motormu sürüyor maliyetide fazla ufak düşünün küçük şeylerle mutlu olmayı artık öğrenin ne demek istediğimi link e tıklayıp göz gezdirerek iyi anlarsınız diye umuyorum.TEKRAR GERİ GELMİCEZ 200 LE GİTME 160 YAP 120 YAP AMA SAĞOL. :jocolor:
ÇOK ÇOK UZATMAYIMDA SİZDE KISADAN ANLAYIN ARTIK
=>BUYRUN TIKLAYIN<=
LÜTFEN KONU DIŞI VE GEREKSİZ YORUM YAPMAYINDA KALP KIRMAYALIM.
ÇOK ÇOK UZATMAYIMDA SİZDE KISADAN ANLAYIN ARTIK
=>BUYRUN TIKLAYIN<=
LÜTFEN KONU DIŞI VE GEREKSİZ YORUM YAPMAYINDA KALP KIRMAYALIM.