niyahet gv 250 me kavuştum.ancak bi kaç sorum var.
1-kesinlikle boşa hiç geçiremedim.
2- elektrik tesisatı ile ilgili sorun var sanırım motor çalışırken yanlışlıkla marşa bastım gösterge ve park lambaları yandı.stop edip tekrar çalıştırdım parklar yanmadı.
3- gösterge tablosunda sağ sinyal lambası yanmıyor.
4-debriyaj çok yukarıda kavrıyor.
bu sorunlar için servise mi gitmem lazım yoksa benim yapabileceğim bişey varmı?en yakın servis 45 km.
Hayırlı olsun.
İlk aldığımda boşa geçirme olayında 2. vitese aldıktan sonra ayak pegine topuğumla vurarak alıyordum. Böylece vitesi ezerek 1'e geçirmek yerine kuvvetin büyük bölümünü topuğa vermiş oluyordum. Kısa zamanda alışırsın.Motor duruyorsa motoru biraz ileri itiyordum.
Debriyaj manetinin sonundaki vidayla kavramayı halledebilirsin.
2- elektrik tesisatı ile ilgili sorun var sanırım motor çalışırken yanlışlıkla marşa bastım gösterge ve park lambaları yandı.stop edip tekrar çalıştırdım parklar yanmadı.
niyahet gv 250 me kavuştum.ancak bi kaç sorum var.
1-kesinlikle boşa hiç geçiremedim.
3- gösterge tablosunda sağ sinyal lambası yanmıyor.
4-debriyaj çok yukarıda kavrıyor.
bu sorunlar için servise mi gitmem lazım yoksa benim yapabileceğim bişey varmı?en yakın servis 45 km.
Bende yeni aldım parklar sönmüyor sanırım yada söndürmeyi ben beceremedim. Arada durduğu yerde çalıştırıyorum en azından parklar sönseydi aküyü harcamazdı.
hayırlı olsun.
1. boşa geçirmek için kalkış yapacak gibi debriyajı bırakmanız lazım, arka tekerleğe hafif güç geldiği zaman boşa geçer. yağ ile alakalı değil motorun şanzımanı cins. alıştıktan sonra istediğiniz zaman boşa geçirirsiniz ama kırmızı ışıklarda boşa almayı falan unutun
2. çok kısa bastıysanız sorun olmaz
3.benimde yanmıyorsanırım karbratörlülerden sizinkisi, elektrik tesisatı biraz zayıf zamanla bu tür sorunlar oluyor on kısımdaki kabloların gözden geçmesi gerek. ama ben hiç ellemiyorum şahsen.
4. debriyaj manetindeki 2 vidanın arasındaki mesafeyi biraz kapatmanız lazım o zaman ortalarda kavrar deneyerek ayarlarsınız onu.
aslında elektrik tesisatının gözden geçmesinde fayda var ama çokta önemli değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
hocam parkları söndürmek için kısa farı açtığınız kısımı en sağa çekeceksiniz. ve bence motoru o şekilde çalıştırmayın. eğer işiniz varsa çalıştırın çıkın ama 10 dakika motoru çalıştırmak aküyü sağlam tutmaz. en kötü ihtimal artık ne zaman binecekseniz akü bitmiş olur vurdurarak çalıştırırsınız akü toplar kendini..
O düğmede iki seçenek var sol tarafta ışık işareti var ve farlar yanıyor. Sağ taraftada parklar yanıyor. Makine 2013 model, modeller arası farkmı var acaba. Maalesef vurdurarak çalıştırma şansım yok. Garajdan çalıştırmadan çıkarmak çok zor, uzun bir rampa var.hocam parkları söndürmek için kısa farı açtığınız kısımı en sağa çekeceksiniz. ve bence motoru o şekilde çalıştırmayın. eğer işiniz varsa çalıştırın çıkın ama 10 dakika motoru çalıştırmak aküyü sağlam tutmaz. en kötü ihtimal artık ne zaman binecekseniz akü bitmiş olur vurdurarak çalıştırırsınız akü toplar kendini..
O düğmede iki seçenek var sol tarafta ışık işareti var ve farlar yanıyor. Sağ taraftada parklar yanıyor. Makine 2013 model, modeller arası farkmı var acaba. Maalesef vurdurarak çalıştırma şansım yok. Garajdan çalıştırmadan çıkarmak çok zor, uzun bir rampa var.
[/COLOR]Dıyarbakır bayiliğinde GV nin sıfırı 13.500TL
İSTANBULDA 12.599TL
Doğuanadoluda 12599tl ve 13.500TL arası ...
Bukadarda olmaz ama artık...
RKS 250 6.850TL 20bg Full aksessuarlı enjeksiyonlu bir lt re 50km gidiyor ve torklu bir makine
LİFAN 250 B 6.400tl ve harsey dahil V tiwin motor..
KAVASAKİ ve susuki bile 11.900TL
Hyosungun kaliteli ve güçlü bir makine olusunun farkındayız ama Klup olarak şunu eleştiriyoruz..
ARADA İKİ KAT fark olacak kadar değil ..
SAYGILAR