evet mi hayır mı?

oluroyle mesajına cevap olarak yazılan ;

Evet, fiziki olmasa da psikolojik ölümdür bence. "Disconnected" olmak iyi bir şey değil, kabul edip yaşıyorum ayağına da inanmıyorum. Dolayısıyla evet.

Seviyeyi tekrar düşürmek için ;

Bir gün istediğim motosiklet mağazasına girip, istediğim ekipmanları alabilecek param olursa, motosikletten aldığım zevk bugün ki gibi olur mu :D

Kolay elde edilebilir oluşu bazı şeylerin,bence değerini azaltmaz. Cevabım hayır .

motosiklet sürerken "yihhuu" diye bağırır mısın

Kolay elde edilebilir oluşu bazı şeylerin,bence değerini azaltmaz. Cevabım hayır .

motosiklet sürerken "yihhuu" diye bağırır mısın

Evet evet evet :queen: Bunu yapan bi tek ben değilmişim :) Çok mutluyum şu an. Sağa açılan viraj ileride bi kelek yok, 3.vitese alıyorum "yihuuuuuuu" :flower:

Peki motosiklet üzerinde şımardığında, peglere basıp popoyu yükseltip ön teker ne alemde acaba diye baktığın oluyor mu :)

Evet evet evet :queen: Bunu yapan bi tek ben değilmişim :) Çok mutluyum şu an. Sağa açılan viraj ileride bi kelek yok, 3.vitese alıyorum "yihuuuuuuu" :flower:

Peki motosiklet üzerinde şımardığında, peglere basıp popoyu yükseltip ön teker ne alemde acaba diye baktığın oluyor mu :)

peglere basıp ayağa kalktığım oluyor ama ön tekere bakmadım hiç, keşke aynalar daha yüksekte olsaydı dedirtiyor.

Hiç uzun yolda, dans ettin mi motor üstünde :D

evet çok çok kafa sallarım :) ama çok sıkılmışsam kimse tutamaz beni :)
ne sorsam bilemedim soru sorayımmı ? :)

peglere basıp ayağa kalktığım oluyor ama ön tekere bakmadım hiç, keşke aynalar daha yüksekte olsaydı dedirtiyor.

Hiç uzun yolda, dans ettin mi motor üstünde :D

Dans dediğin için hayır :( Kafa, ayak, omuz sallayarak mırıldandığım şarkıya eşlik etmişliğim vardır ama.

Bu gecelik benden bu kadar, gideyim sınavlara çalışayım ayağına kitap başında uyusam ayıp etmiş olur muyum :)

Evet o tip enduroların hepsi olur ama crf 250l nin renkleri başka tabi :cherry:

Bazı motosikletlerde jiroskop kullanıp, gidon yerine direksiyon ekleyip hafif kapalı bir kaporta ile araba gibi piyasaya sürülecek.
Sen binmek ister misin?

evet

karşı cinsin motor muhabbetinden anlıyor oluşu yeterli mi onu sevmeye ?

arkadaş sırf motor muhabbeti var diye birine ilgi duyulmaz bence. ama arkadaşça sevilebilir tabiki hatta 10 numarada olurdu hiç yoktan iyidir motor muhabbeti 1-0 öndedir diğer kızlara göre :) hatta motor sürüyorsa 5-0. Enduro-kroscuysada 10-0. işte bu kız sevilir ama yok daha neler yoktur öyle biri :D bırak enduroyu motor sürmeyi, ilgi duyan bir kız tanıyamadım ne yazıkki şöyle oturduğunda 2de motordan laf edebilecek

(soruyu yazmadan göndermişim, gördüm internet sıkıntımdan dolayı gönderemedim hemen kusura bakmayın.)
olmadığı için bilmiyordum :D

Uyku problemin varmı?

Uyku problemin varmı?

Evet,hep istemişimdir kafayı vurunca yatmayı.

Yurtdışına çıkma fikrine sık sık kapılıyor musun aşağıdaki hacı dayı ??

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------

hayır yok .

Dış güzellik iç güzellikten önemli midir?

İnternet hızından dolayı senkronu bozuyorum kusura bakmayın. Sorumu sordum. Buna cevabım hayır. Çünkü ben de bir Behlul değilim fazla takilmam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar