Egzozun linki burda (slip-on karbon)
http://stores.sportbiketrackgear.com/Detail.bok?no=27554
Fakat sipariş geç elime ulaştı tam 30 günde. Daha önce bu siteden giyim ürünleri almıştım 15 günde gelmişti.
İnternetde Ninja 300'e takılan, videosu çekilmiş pek çok egzoz videosu inceledim. Bu videolardaki sesleri kendi aralarında kıyasladım ,birazda yabancı forumları kurcaladım. Egzoz kullananların yorumlarınıda okudum , Ninja 300'de en çok sesi bu egzozun verdiği konusunda bir kanaate vardım. Dinlediğim videolarda da egzozun ses tonu, toktu . Hoşuma gitti, estetik olarakda beğenince bu egzosu almaya karar verdim. Ben üzerindeki etiketi söktüm. (çok dikkat çekmesin diye) kısaca Egzozdan çok memnunum tavsiye ederim.
Ancak motora henüz yeni başlayan arkadaslara egzoz tavsiye etmiyorum. Egzoz sesi sizi fark edilmenizi saglıyor ancak zaman zaman trafikten sıkıldıgınızda da sizi fazla gaza getirtiyor bir üstdeki videoyu izlediyseniz fark etmişsinizdir. Her zaman şansınız yaver gitmez. Motor üzerinde hakimiyetinizi eğtiminizi olgunlaştırmadan egzoz takmayın. Kaş yapacam derken göz çıkarabilirsiniz.:cat: