Kıyıköy Gezisi (Faciası) (Zincirleme Kaza-Eğlence)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun,dün hava oldukça soğuktu,oralarda çamur ve gizli buzlanma olma ihtimali çok yüksek,Oraya her mevsimde yüzlerce kez otomobille gittiğim icin biliyorum;
Kıyıköy yolunda rakım hissettirmeden yükselir,özellikle sert karadeniz rüzgarına açık kısımlarda Kasımdan itibaren Nisan başına kadar gizli buzlanma olur,orman yollarına girip çıkan araçların taşıdığı çamur donunca pek farkedilmez.Dün sabah Çorlu -2 deydi ,Kıyıköy yolunda -5 hatta -10 bile olabilir.

Motosikleti
Henüz yok.
Ben geride durdum, video kaydını durdurmak için onlara yetişmek için 80 km ustu idi sanırsam hızım arkadaşlar beni bekliyor diye içimden geçirmem le yoldan çıkmam bir oldu, meğerse düşen duşene olmuş nerden bilim, ayağım sol vites kısmına geldiği için ezilmeden dolayı şişme var. Abimin ordayım eve nasıl gidicem diye düşünüyorum ağrı var baskı uygulayamıyorum. En kotu kazamız bu olsun. O haritadaki viraj olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------

Virajda ıslaklık yağlanma buzlanma hiçbir sorun yoktu. Yolun eğim şekli mi farklı ne dir bilmiyorum, hızı duşurup girseydik sorun olmazdı, şuda var motoru ya tam yatırıp çıkmamız gerekiyordu yada yavaşlayarak durmasakta kaza yapmadan kenarda durabilirdik.

anlaşılan soğuk havada refleksler yavaşlayıp virajı kaçırmanıza neden olmuş..pulsarın gidonu da toprak alana girdiği halde mi kırıldı..çamurda yani

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
geçmiş olsun,dün hava oldukça soğuktu,oralarda çamur ve gizli buzlanma olma ihtimali çok yüksek,Oraya her mevsimde yüzlerce kez otomobille gittiğim icin biliyorum;
Kıyıköy yolunda rakım hissettirmeden yükselir,özellikle sert karadeniz rüzgarına açık kısımlarda Kasımdan itibaren Nisan başına kadar gizli buzlanma olur,orman yollarına girip çıkan araçların taşıdığı çamur donunca pek farkedilmez.Dün sabah Çorlu -2 deydi ,Kıyıköy yolunda -5 hatta -10 bile olabilir.

İnan bilmiyorum abi olabilir.. Ama şahsen kaymadım ben Tunaya bakarken zaten yoldan çıkmıştım son anda farkedip düşüşü yavaşlattım kaza kaçınılmaz olunca.. ama dediğin gibi kaymış olabilir diğerleri.. durmadı motorlar..

özellikle lastikleri degiştirdim ama virajda terse egim yerine viraj yonunde egim vardı. pulsarın arkası one gore hafif oldugundanmıdır nedir kaydı motoru dikleştirip camura girdim toplarım diye son anca camurda rosso bile tutmuyor kaydı yan yattım.sol gidon kırıldı.koruma demiri yamuldu.deponun sol plastik cizildi sadece ole cok büyük bişi yok toplasan 100 tl tutmaz parçaları. bilmiyorum sebeb neydi belki hava soguklugundan dikkat eksikligi belki yolun uzun olması. belki bir anlık dalgınlık ama o yolda normal olmayan bişi mevcut bana göre..

Vardı ilginç bişey ama anlamadm ^^ buna şükür ya en büyük ve son kazamız olur inş. yıllardır uzun yol yapıyoruz gezioruz ilk oldu bu nazarlık olsun..

Geçmiş olsun da pulsarlar gidon mu kırıyomuş :p

Hintli işte sedat hepsi aynı :p

hacı geçmiş olsun kesin kuru bir yer bıraktınız:)yolda yağ veya mazot yoktu dimi

Kuru yer kalmış olabilir hacı ama mazot fln yoktu baktım.. asfalt baya kaymaktı ama o da sebep olamaz buna..

Geçmiş olsun gidomu nasıl tutturdunuz koli bandıyla :)

Valla ona tutturduk denirse artık.. istanbula kadar gitti motor o halde 170 km fln :D

İfGeçmiş olsun,ama buna rağmen geziyide bırakmamışsınız
Suziki kazaya karışmadımı? Ne varsa japonda var diycemde :)

Suzuki Symye çarpıp yoldan çıktı çamura yuvarlandı .. Aynası gitti başkada bi sıkıntısı yok zaten enduro olayı o :D

Google Earth'dan görebiliriz yolu. Tarif et veya koordinat verebilirsin. :)

Geçmiş olsun. İyi yönden bakın, bu kaza sizi bir kademe daha yükseltti.

Bi saniye bakıp eklicem .. Saray'dan sonra Güngörmez köyünü geçince bi kaç km sonraydı ..

Cok gecmis olsun allahtan hicbirinize bisey olmamis kiyikoyde liman guzeldir birkere kahvaltiya gitmistim burunda guzel bi mekan vardi :) tekeriniz duz bassin kazasiz surusler olsun...

Kıyıköy çok güzel zaten.. yazın mutlaka gidip bi kaç gün kamp yapıcam..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------

Burasi diye hatırlıyorum yanlışsa düzeltsin kazazedeler.. :)

çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız, sırlarla dolu bir kaza olmuş :) iyi yönden bakmak lazım

Motosikleti
Henüz yok.
benim hiçbir kaçarım yoktu virajı dönmeden gittiğimi anladım, enesin düştüğü yerde bende düşseydim biçbir sorun olicaktı daha geride düşünce asfaltın yüksekliği ve kenarda derin çukurlu yer vardı oraya girseydim ön kısım tamamen gitmişti, çukara az kala sola düşerek çukurun ağzında kaldı, ayak vites kısmında kaldığından ezilme oldu. ayağım et bağladı ve morarma var hastahane karakol derken ağrıya ağrıya geri geldik, vites atarken bile zorlandım ve sağ ayak kısmına baskı uygulayak yerde durdum hep sol ayak devre dişi. sol ön sinyal gidik sol grenaj ve sol far kısmında çizilme var zaten ben bu motoru satmak için almadım evladiyelik aldı o yüzden sorun değil. gidon kırılması ise arada plastik parça var pulsarın gidonu bütün değil yani o yüzden, monte ediliyorsa edilir yoksa sadece maneti tutan kısım siparişi verilip işlem tamamdır.

geçmiş olsun. iyiki o gün işim varmış ve gelememişim yoksa bende giderdim.. çok acemiyim önümde ki düşse bende atarım kendimi önümde ki kafa kaldırsa bende kalırırım o derece :/

Motosikleti
Henüz yok.
Bakıyoruz bakıyoruz ama ağlanıcak halimize gülüyoruz. Ne viraj dı be.

herkese geçmiş olsun daha kötülerini görmezsiniz inşallah.

Benim merak ettiğim o düşmeyen 1 arkadaş nasıl yırttı o virajdan yani neyi sizden farklı yaptı.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
herkese geçmiş olsun daha kötülerini görmezsiniz inşallah.

Benim merak ettiğim o düşmeyen 1 arkadaş nasıl yırttı o virajdan yani neyi sizden farklı yaptı.

Ya o yavaştı zaten viraja girince ayağını fln koydu yere yalpalayarak döndü.. içimden diyorum 'lan bu acemi gibi ne hareketler yapıyo' dememle öndeki dğer arkadaş indi aşağı.. .D

çok geçmiş olsun...beterin beteri var buna da şükür...sağlıcakla kalın...

yolun yapımında yanlışlık var. yolun göründüğü fotoya göre geliş yönünde ön boşalıyor, gidişinde de yukarı tırmanıyor ve eğim yanlış yönlü olduğu için yine ön boşalabiliyor. Mühendislerimizin eseri ne olsun. Anca bu kadar olur.

aynı virajda geçen sene bir arkadaşım 600rr ıyla takla atmıştı maalesef... senin apachenin düştüğü yerde 600rr parçaları bulabilirdin :) sonuçta yolun geometrisi bozuk... yolu bilmeyen hataya düşüyor... geçmiş olsun hepinize tekrardan...

Beyler yanlis olmasin da biz viraji döndük aslinda :) hersey yolundaydi arkada sizi goremeyinceye kadar tabi :)

Motosikleti
Henüz yok.
ben hiçbirinizi önümde göremedim çünki geride kamerayı kapatmak için durdum, size yetişeyim derken viraja hızlı girdim olanlar oldu, ama güzeldi. ne güldük be. güzel bir ders ve anı oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar