Kıyıköy Gezisi (Faciası) (Zincirleme Kaza-Eğlence)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Selamlar arkadaşlar.. İstanbuldan başlayan 150km lik kıyıköy gezimiz 6 motordan 5inin yaptığı kaza ile sonuçlandı.. herşey Tam yolun bitmesine 20km kalmışken Hızlı girdiğimiz (ve tamamen anatomisi bozuk olan hayatımda görmediğim saçmalıkta dik ve 3 tane peşpeşe) viraj ve ilk arkadaşın yol hakimiyetini kaybetmesiyle düşmesi ile başladı.. Onu izleyen ben,olayın şokuyla virajı unutup yoldan çıktım ve tatlı bi uçuş ve yumuşak bir konuş yaptım.. Önde bizi gören ve ani fren yapan 2 arkadaş birbirine çarptı ve aynı yol kenarı çamura yuvarlandı.. arkadan herşeyden habersiz gelen son arkadaşta 10 numara bi uçuşla balıklama daldı ve böylece zinciri tamamladık.. Buyrun resimler.. Biz çok keyif aldık .. her ne kadar ufak tefek maddi hasarlarımız olsada çok şükür iyiyiz..

Bayram - Sym Wolf
Tunahan -Pulsar
Muhammed - Pulsar
Eren - Suzuki Dzr400
Enes - Tvs Apache
Kemal - Pulsar

Herşey güzel başlamıştı.. buluştuk sabah 10da..

Saray Şehri sapağına kadar kazasız belasız ve çok eğlenerek geldik.. hızımız gayet iyiydi 60-70 bandında..

İlk düşen Tunahan arkadaşımız olayın şokunda..

Benim ufaklık dinlenmek isteyince bende onu kırmadım .. Yeri yumuşak ve rahat.. bizzat denedim ordan biliyorum ;)

Efsane uçuşuyla Kemal abi.. Eğer Sj4000 şarjı bitmese bu görüntüyü yakalasa 10mılyon ızlenırdı..

Dağılan sinyali tekrar toplama çabaları..

Tunahanın parçalanan gidonu koli bandı ile modifiye..

Bayram abinin Sym wolfun arka peg kırıldı oda aynen modifiye..

Not:Suzuki taş gibi sürücüsü hariç..

Kaza insanı acıktırıyor.. Yemek yemek lazımdı.. :D

Burada ayrıldık ve 4 arkadaş istanbula döndü.. Muhammet ve ben inat ettik ve Kıyıköye kadar gittik.. Zira herşey başımıza bunun için gelmişti..

Akşama kaldık pek köyü gezemedik ama çok güzeldi..

Toplamda 380km yol ve birsürü macera,soğuk.. 2 tekeri seviyoruz.. Herşeye rağmen..
Saygılar..

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
virajda çok sert e benzemiyor neyse ki yaralı yok geçmiş olsun

4 yılı aşkın bi süredir kendi motorumu kullanıyorum 40bın km dir aşağı yukarı yan yatmışlığım yok ama bu viraj ilginçti cidden.. 5 kişi aynı hatayı yapmış olamaz sırf ben girsem eyw dicemde.. eğimli ve peşpeşe ters yöne kıvrılan keskin bi virajdı.. resmini çekmemişim olayın sıcağıyla haklısınız..
2 arkadaşı götürdük hastaneye bacaklarında hafif incinme vardı motorun pegleri denk gelmiş düşünce.. Onlarda kaza yaptık deyince jandarma almış götürmüş.. karakoldan fln topladık baya bi macera oldu ..

Herkes çamurlara yumaşak iniş yapmış görüntüye göre ama yoldan aşağı basamak var ve ters şekilde toprağa çamura saplanırken Allah korusun ters gelse boyun üstüne çakılsanız çok tehlikeli olabilirmiş. Yinede en iyi ihtimallerle çıkmışsınız.

Hava çok soğuktu bu abartı soğuk dikkatlerde bir eksilmemi yaptı, kaza sırasındaki yakın takipler, kaza yapana kitlenip dikkati toplayamamak falan var???

Geçmiş olsun...

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Aynen.. sahsen dikkatim dagilmisti ayni virajlar ayni yol ayni hiz ve takip.. intercom yoktu can skiliyodu.. mola vermedik uzun sure.. hepsi birlesince dikkatler dagildi.. Tunahan topraga girmeden toplamaya ugrasinca tam kenardaki asfalta cakildi .. o haric gerisi topraga girdi , onun motor iyi hasarli..

Hepimizde metzeller yada pirelli diablo lastkler var.. lastkten degldi ama cok ilginc bi durumdu.. anlatlmiyo yasamak lazm..

Cok gecmis olsun allahtan hicbirinize bisey olmamis kiyikoyde liman guzeldir birkere kahvaltiya gitmistim burunda guzel bi mekan vardi :) tekeriniz duz bassin kazasiz surusler olsun...

ake

bu ekipten motor alınmaz aga :)

şaka bi yana geçmiş olsun. herşeye rağmen neşenizi bozmayıp devam etmeniz güzel. allah beterinden korusun.

kazaların en güzel tarafı ders çıkarılmasıdır. Grup sürüşlerinde mesafenin önemini bu şekilde öğrenmişsiniz. çok geçmiş olsun hepinize allahtan maddi hasarla atlatılmış.

Google Earth'dan görebiliriz yolu. Tarif et veya koordinat verebilirsin. :)

Geçmiş olsun. İyi yönden bakın, bu kaza sizi bir kademe daha yükseltti.

İfGeçmiş olsun,ama buna rağmen geziyide bırakmamışsınız
Suziki kazaya karışmadımı? Ne varsa japonda var diycemde :)

sonradan bolca pulsar, apache falanda var standart lastik faciasımı yaşandı ama konuya açıklık gelmiş o hususta

Google Earth'dan görebiliriz yolu. Tarif et veya koordinat verebilirsin. :)

Geçmiş olsun. İyi yönden bakın, bu kaza sizi bir kademe daha yükseltti.

Acaba olay yeri, şu alttaki viraj mı?

Ads1310z_zpsd4e2d909.jpg

hacı geçmiş olsun kesin kuru bir yer bıraktınız:)yolda yağ veya mazot yoktu dimi

özellikle lastikleri degiştirdim ama virajda terse egim yerine viraj yonunde egim vardı. pulsarın arkası one gore hafif oldugundanmıdır nedir kaydı motoru dikleştirip camura girdim toplarım diye son anca camurda rosso bile tutmuyor kaydı yan yattım.sol gidon kırıldı.koruma demiri yamuldu.deponun sol plastik cizildi sadece ole cok büyük bişi yok toplasan 100 tl tutmaz parçaları. bilmiyorum sebeb neydi belki hava soguklugundan dikkat eksikligi belki yolun uzun olması. belki bir anlık dalgınlık ama o yolda normal olmayan bişi mevcut bana göre..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar