- Motosikleti
- Bajaj Dominar 250
- Konu Yazar
Selamlar arkadaşlar.. İstanbuldan başlayan 150km lik kıyıköy gezimiz 6 motordan 5inin yaptığı kaza ile sonuçlandı.. herşey Tam yolun bitmesine 20km kalmışken Hızlı girdiğimiz (ve tamamen anatomisi bozuk olan hayatımda görmediğim saçmalıkta dik ve 3 tane peşpeşe) viraj ve ilk arkadaşın yol hakimiyetini kaybetmesiyle düşmesi ile başladı.. Onu izleyen ben,olayın şokuyla virajı unutup yoldan çıktım ve tatlı bi uçuş ve yumuşak bir konuş yaptım.. Önde bizi gören ve ani fren yapan 2 arkadaş birbirine çarptı ve aynı yol kenarı çamura yuvarlandı.. arkadan herşeyden habersiz gelen son arkadaşta 10 numara bi uçuşla balıklama daldı ve böylece zinciri tamamladık.. Buyrun resimler.. Biz çok keyif aldık .. her ne kadar ufak tefek maddi hasarlarımız olsada çok şükür iyiyiz..
Bayram - Sym Wolf
Tunahan -Pulsar
Muhammed - Pulsar
Eren - Suzuki Dzr400
Enes - Tvs Apache
Kemal - Pulsar
Herşey güzel başlamıştı.. buluştuk sabah 10da..

Saray Şehri sapağına kadar kazasız belasız ve çok eğlenerek geldik.. hızımız gayet iyiydi 60-70 bandında..

İlk düşen Tunahan arkadaşımız olayın şokunda..

Benim ufaklık dinlenmek isteyince bende onu kırmadım .. Yeri yumuşak ve rahat.. bizzat denedim ordan biliyorum

Efsane uçuşuyla Kemal abi.. Eğer Sj4000 şarjı bitmese bu görüntüyü yakalasa 10mılyon ızlenırdı..

Dağılan sinyali tekrar toplama çabaları..

Tunahanın parçalanan gidonu koli bandı ile modifiye..

Bayram abinin Sym wolfun arka peg kırıldı oda aynen modifiye..

Not:Suzuki taş gibi sürücüsü hariç..
Kaza insanı acıktırıyor.. Yemek yemek lazımdı..

Burada ayrıldık ve 4 arkadaş istanbula döndü.. Muhammet ve ben inat ettik ve Kıyıköye kadar gittik.. Zira herşey başımıza bunun için gelmişti..

Akşama kaldık pek köyü gezemedik ama çok güzeldi..
Toplamda 380km yol ve birsürü macera,soğuk.. 2 tekeri seviyoruz.. Herşeye rağmen..
Saygılar..
Bayram - Sym Wolf
Tunahan -Pulsar
Muhammed - Pulsar
Eren - Suzuki Dzr400
Enes - Tvs Apache
Kemal - Pulsar
Herşey güzel başlamıştı.. buluştuk sabah 10da..

Saray Şehri sapağına kadar kazasız belasız ve çok eğlenerek geldik.. hızımız gayet iyiydi 60-70 bandında..

İlk düşen Tunahan arkadaşımız olayın şokunda..

Benim ufaklık dinlenmek isteyince bende onu kırmadım .. Yeri yumuşak ve rahat.. bizzat denedim ordan biliyorum

Efsane uçuşuyla Kemal abi.. Eğer Sj4000 şarjı bitmese bu görüntüyü yakalasa 10mılyon ızlenırdı..

Dağılan sinyali tekrar toplama çabaları..

Tunahanın parçalanan gidonu koli bandı ile modifiye..

Bayram abinin Sym wolfun arka peg kırıldı oda aynen modifiye..

Not:Suzuki taş gibi sürücüsü hariç..
Kaza insanı acıktırıyor.. Yemek yemek lazımdı..

Burada ayrıldık ve 4 arkadaş istanbula döndü.. Muhammet ve ben inat ettik ve Kıyıköye kadar gittik.. Zira herşey başımıza bunun için gelmişti..

Akşama kaldık pek köyü gezemedik ama çok güzeldi..
Toplamda 380km yol ve birsürü macera,soğuk.. 2 tekeri seviyoruz.. Herşeye rağmen..
Saygılar..