Bir Melek Ölürken

Merhaba,

Kalbimizi hayatimizin her evresinde acitacak insanlar cikacak.Biz ise içimizdeki melegi git gide öldürdügümüzu farkedecegiz günü gelecek,artik durdurulamaz bir hal almaya başlayınca bu çıkmaz, elimizde olmadan herkes gibi olmaya mi baslayacagiz.. Korkuyorum ! Paramparca degilim ama parçalanıyorum.. Pembe hayallerde,mutluluk istiyorum.. Motorun sesini bastiramayan bir müzik dinlemek istiyorum.

On yargı ile dolmusken,nasil karsimizdaki insani objektif bir şekilde tanıyabiliriz.. Etrafımiz tanidigimizi sandığımız insanlarla dolmuyor mu? Insan oldugu için saygi duyamaz miyiz en azından ??

Saygi duymak neden bu kadar zorlasti..

Motorun sesini bastiramayan bir müzik dinlemek istiyorum.. Sadece rüzgari degil, rüzgarda yagmuru istiyorum.. Saygi ile damlalar selamlarken beni, ben mutluluğa doğru sürmek istiyorum.. Aldigim nefes, verdigim her soluga şükrediyor.. Sürmek istiyorum sonsuza, durmadan..

Bir melek ölürken,damlalarla umut vermek istiyorum..insanlari tanıdıkça kötülüğü tanıyorum,yitense masumlugum oluyor.. Pembe bulutlarima firtina oluyorlar,Bulutlarim kayboluyor..

Sonsuza sürmek istiyorum... Ismimi yazmak istiyorum yollara,biraktigim teker izlerimle... Sehrin tum kapılarını kapatmak istiyorum...

Bulutlar yaratacagim gececegim her denizden, sonsuza süreceğimm kutup isiklarina, yildizlari izleyeceğim dunyada sadece bir gece benim için yanacak, sönecek ve kayacaklar .. Ben gözlerimi kapayacagim orada olduklarini bilirken

Uykuya dalacagim ve uyandığımda dünya daha iyi bir yer olacak !

Sonsuza süreceğimm..dokulecek o gece yagmur gozlerime elime yuzume...göğsüme kapayacagim yüzümü... Carpacak yuzume ruzgar,sevecegim kalbim çok soguk,ısıtıp göğsümde..

Ve sevecegim yine ..

Telif hakkı bana aittir.
Cep telefonundan yazdigim için,t9 sıkıntıli biraz, hatalar icin kusura bakmayin.

Son düzenleme:
kaskınız çene açılır bir modelse rüzgar sesi alacaktır, ama yağmuru zannetmiyorum.
kask içi interkom kulaklık işinizi görür, hem rüzgar sesini nispeten keser hem de müzik dinleyebilirsiniz.
soğukla ilgili de iyi bir içlik kullanmalısınız.
gazete kağıdı da geleneksel bir gore-tex'dir, katlayıp sırt ve göğsünüze koyabilirsiniz.

Ablamızın duygusal anına gelmiş yazmış eline sağlık millette gelip cümle cümle soğuktan nasıl korunur rüzgar sesi nasıl anlaşılır diye anlatmaya çalışmış aahhaag

Bir zamanlar herkesin mutlu refah, bolluk ve huzur içinde yaşadığı bir memleket varmış.
Bu memlekette bir de herkesin akıl danıştığı bilge bir kişi varmış. Bu yaşlı tecrübeli ve akıllı bilge,
herkesin sorununa çözüm bulur anlaşmazlıkları adaletle çözermiş.
Derken bir gün birisi dağda bayırda gezerken bir kuyu bulmuş. Bu kuyunun suyu efsunluymuş. İçen deliriyormuş.
Adamcağız bunu bilmediği ve çok susamış olduğu için sudan kana kana içimiş ve delirmiş. Artık memleketin delisi ünvanını almış.
Gel zaman git zaman kuyuya denk gelen ve delirenlerin sayısı artmaya başlamış.
Rahatsız edici boyuta gelince araştırmışlar noluyo diye ve deliliğin sebebi olan kuyuyu bulmuşlar.
Tabii ki yasaklanmış kuyudan su içmek. Ama insan oğlu yasak dinler mi delilerin sayısı artmaya devam etmiş.
Sonunda deliler çoğunluk olup hakimiyeti de ele geçirmişler.
Sudan içmeyen, en akıllılar kalmış ama onlar da azınlık olmanın eziyetinden kurtulmak için teker teker pes ederek sudan içimişler.
Bir tek bilge adamımız kalmış en sonunda sudan içmeyen ve delirmeyen. Tabii ki bizim bilge adam artık memleketin delisi olmuş sonuçta.

şu sıralar bulunduğum duygusal duruma çok iyi uydu.

motorcu duygusal olmaz çünkü serserisiniz dimi siz. zalimsiniz firarisiniz çılgınsınız kekovaresiniz. abicim siz salak mısınız ya? kuvvetmira senin bu forumda işe yarar tek bi iş yaptığını görmedim.
duygusal olmayın reyzik motorlara binin vın vın kızlara hava atın :D o kızlar arkanızdan sövüyo ama :D hahahahahahaha :D ne boş beleş adamlarsınız ya

ŞU FORUMDA YÜZLERCE GEREKSİZ İNSAN VE GEREKSİZ KONU VARKEN, BU KONUYU VE YAZANI ALKIŞLIYORUM. BRO MAHALLESİNE AĞIR GELEN BİR YAZI MAALESEF..

Emeğinize sağlık, belki de çoğumuzun içinden geçenleri duygusal bir biçimde ifade etmişsiniz. Anlamayan ya da kendi yapamadığı için emeğe de saygı duymayan gereksizler her yerde olduğu gibi burada da var, oluroyle.

"Sahiden, kirli bir ırmaktır insan. Kirli bir ırmağı içine alıp da bozulmadan kalmak için, zaten bir deniz olmak gerekir." demiş Nietzche.

Herkese tek tek tesekkürler :)
Bilgisayardan girince tüm yorumlara yanıt verecegim

Kazasız belasız sürüsler

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

kaskınız çene açılır bir modelse rüzgar sesi alacaktır, ama yağmuru zannetmiyorum.
kask içi interkom kulaklık işinizi görür, hem rüzgar sesini nispeten keser hem de müzik dinleyebilirsiniz.
gazete kağıdı da geleneksel bir gore-tex'dir, katlayıp sırt ve göğsünüze koyabilirsiniz.
Sn KUVVETMİRA,
Realist yaklaşımınızdan ötürü teşekkürler :mrgreen:

Gardaş bir motorcu duygusal olmamalı ayükün mü ?
Sn. Proud ,
Duysusallık insani bir özelliktir :)
Ablamızın duygusal anına gelmiş yazmış eline sağlık millette gelip cümle cümle soğuktan nasıl korunur rüzgar sesi nasıl anlaşılır diye anlatmaya çalışmış aahhaag
Merhaba beyendi, beyefendiliğiniz için teşekkürler :)
Bir zamanlar herkesin mutlu refah, bolluk ve huzur içinde yaşadığı bir memleket varmış.
Bu memlekette bir de herkesin akıl danıştığı bilge bir kişi varmış. Bu yaşlı tecrübeli ve akıllı bilge,
herkesin sorununa çözüm bulur anlaşmazlıkları adaletle çözermiş.
Derken bir gün birisi dağda bayırda gezerken bir kuyu bulmuş. Bu kuyunun suyu efsunluymuş. İçen deliriyormuş.
Adamcağız bunu bilmediği ve çok susamış olduğu için sudan kana kana içimiş ve delirmiş. Artık memleketin delisi ünvanını almış.
Gel zaman git zaman kuyuya denk gelen ve delirenlerin sayısı artmaya başlamış.
Rahatsız edici boyuta gelince araştırmışlar noluyo diye ve deliliğin sebebi olan kuyuyu bulmuşlar.
Tabii ki yasaklanmış kuyudan su içmek. Ama insan oğlu yasak dinler mi delilerin sayısı artmaya devam etmiş.
Sonunda deliler çoğunluk olup hakimiyeti de ele geçirmişler.
Sudan içmeyen, en akıllılar kalmış ama onlar da azınlık olmanın eziyetinden kurtulmak için teker teker pes ederek sudan içimişler.
Bir tek bilge adamımız kalmış en sonunda sudan içmeyen ve delirmeyen. Tabii ki bizim bilge adam artık memleketin delisi olmuş sonuçta.
Sn. fisherKing,
Hikaye için teşekkürler.
Uzun uzun yazmışken vazgeçtim sildim.
Yüreğine sağlık..
Merhaba yunusus ,
Siz hep uzun uzun yazıp,vazgeçip siliyorsunuz merak ettiriyorsunuz. "Cevapla" tuşuna basın ama hep silmeden önce. Büyük ikramiye size çıkarsa ne yaparsınız gibi konuda da uzun uzun yazıp sildiniz.
Teşekkürler
şu sıralar bulunduğum duygusal duruma çok iyi uydu.

motorcu duygusal olmaz çünkü serserisiniz dimi siz. zalimsiniz firarisiniz çılgınsınız kekovaresiniz. abicim siz salak mısınız ya? kuvvetmira senin bu forumda işe yarar tek bi iş yaptığını görmedim.
duygusal olmayın reyzik motorlara binin vın vın kızlara hava atın :D o kızlar arkanızdan sövüyo ama :D hahahahahahaha :D ne boş beleş adamlarsınız ya
Merhaba telike ,

tesekkürler :)
:mrgreen: alikan ,
Yüreğine sağlık :)
ŞU FORUMDA YÜZLERCE GEREKSİZ İNSAN VE GEREKSİZ KONU VARKEN, BU KONUYU VE YAZANI ALKIŞLIYORUM. BRO MAHALLESİNE AĞIR GELEN BİR YAZI MAALESEF..
Merhaba clabber,
Tesekkür ederim.
Emeğinize sağlık, belki de çoğumuzun içinden geçenleri duygusal bir biçimde ifade etmişsiniz. Anlamayan ya da kendi yapamadığı için emeğe de saygı duymayan gereksizler her yerde olduğu gibi burada da var, oluroyle.
Merhaba hakikiteker,

Tesekkür ederim.İçimden geldi ve yazdım,yeri de konu dışı olunca uygun gördüğüm kısma konumu açtım. Goygoya alınsın diye yazmadım elbet ama insanların düşüncelerine de hakaret,saygısızlık etmedikleri müddetçe saygımız sonsuz. KUVVETMİRA Realist yaklaşmış olarak yorumluyorum :)
"Sahiden, kirli bir ırmaktır insan. Kirli bir ırmağı içine alıp da bozulmadan kalmak için, zaten bir deniz olmak gerekir." demiş Nietzche.

Merhaba Darkin,
Evet,çok sevdiğim bir sözdür.. Ne güzel demiş zamanında Nietzche .

mira ya ek yapayım (yanlış anlaşılmasın konusuna ek yapcam)

syn:eek:luroyle
Sonsuza süreceğimm.. demişsiniz,motorun bakımlarını falan yaptırın,honda iyidir uzun yolda üzmez

not :yazınıza bayıldım
dipnot :gerçekten güzel olmuş
en dip not:valla billa on numara olmuş

mira ya ek yapayım (yanlış anlaşılmasın konusuna ek yapcam)

syn:eek:luroyle
Sonsuza süreceğimm.. demişsiniz,motorun bakımlarını falan yaptırın,honda iyidir uzun yolda üzmez

not :yazınıza bayıldım
dipnot :gerçekten güzel olmuş
en dip not:valla billa on numara olmuş

:mrgreen: anlaşıldı merkez.

Senin yazdıklarının üstüne çok söz etmek istemiyorum. Yoksa hiç ahlağım değildir yazdıklarımı silmek. Saygılar efenim

Yüreğinize sağlık oluroyle..
Bos ve gereksiz yorum yazanlara dahi pozitif yaklaşımınızla onları bile şaşırttığınızı düşünüyorum..
Bu da yazılarınıza yansıyan düşüncelerinizin,sizin için sadece yazılarda kalmadığının bir göstergesi..

33 yaşındayım iyi bir okur sayılırım
kendimi bu tür duygusal yazıları okumak zorlarım ama bir türlü başaramam
bunun bir yolu yordamı varsa bana da öğretin
saygılar

Kaleminize sağlık, yeni yazılarınızı da bekliyorum...:)

Uzun uzun yazmışken vazgeçtim sildim.
Yüreğine sağlık..

Yunus abi sen bir yazıyorsun, ben bin düşünüyorum... Yaşadıklarımızın benzerliğinden midir bilmem yazdığın her kelimede kendimden bir parça buluyorum. Benim bu forumda düşünce bakımından idolümsün bende ayrı bir yerin var..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar