Biradam BinRR - Honda Fireblade 1000RR Top Speed, Redline, Kısa Klip

Selam arkadaşlar,

Temmuz ayında aldığım, aldığım günden bugüne 5bin kilometreden fazla yol yaptığım, mavi 1000RR'ım ile çektiğim videolardan kısa bir klip hazırladım. Beğeninize sunuyorum.

Lütfen videonun sesini açarak izleyiniz. O kadar ses senkronizasyonu yapmaya çalıştım, boşa gitmesin :)
720P'de izleyebilirsiniz.

Adrenalin sevmeyenler videonun 1,29'undan itibaren izleyebilir :D

Video açılmayanlar için link: http://www.youtube.com/watch?v=1K0E17R5tBQ

Müziklerin teliflerinden ötürü Özel DNS ayarı kullananlarda video gösterilemiyor olabilir.
Facebooktan izleyebilirsiniz.

https://www.facebook.com/video.php?v=1515561362056605&pnref=story

Daha önceki paylaşımlarım:
- Honda CBR BinRR - Bakım, Temizlik ve Genel
- Hayallerine dokun... Honda CBR 1000RR - BirAdamBinRR
- Honda 1000RR ile GoPro2 bir araya gelirse ne olur :)
- Çan'dan Soma'ya Taziye Ziyareti - 700 KM
- Hyosung Gt250R ile 520 KM - Çan, Bandırma, Susurluk, Balıkesir, Edremit,
- Hyosung GT250R ile İlgili Merak Edilenler
- Hyosung gt250r ile Çan, Çanakkale, Dardanos, Güzelyalı
- Hafta Sonu Temizliği Honda CBR600F4i
- SJ1000 ile Hyosung GT250R ile Farklı Açılardan Çekimler

[/COLOR]

00:13 - 00:17 Aman tanrım :mrgreen:

Bu arada Çanakkaleyi çok özlemişim, birazda olsa görmek iyi geldi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
videoyu açmadan önce sesi açınız yazısını okuyunca açtım ve videoda 10-17 arası evde savaş çıktı sandım :)

şu 1000RR lar çok hoşuma gidiyoda gerçekten sağlam olnalr çok pahalı :pale:

Epik olmuş, iki defa izledim. Eline sağlık hocam, kazasız sürüşler.

Çorum İl Temsilcisi
Hocam bu çook güzel olmuş. Ancak bişey dikkatimi çekti , sanıyorum gözlük kullanıyorsunuz kaskınızın markasını ve nasıl kullandığınız hakkında bilgi alabilir miyim?

Kaskın markası shark, gozluk ıcın yanlarında özel boşluk olan nadir kasklardan bu yuzden gözlük kullananlar için rahat bir kask

Racing motorla dip gaz, makas, v.b. görüntüsü yayınlayanları eleştiririm genelde. Çünkü, anafikir "basgaza" dır. Anafikir haricinde hiçbir şey yoktur.
Sizin görüntülerinize gelince, müzikler güzel, çekimler güzel, estetik bakış güzel. Emek vermişsiniz. Sonuçta ortaya güzel bir şey çıkmış. Tebrik ederim. Yinede aman dikkat. Şeytan doldurur.

Nasıl cesaret edip de basıyorsunuz hayret ediyorum. Ben 200 e çıkınca elim ayağım titremeye başlıyor. Bir defa 215 gördüm o da en fazla 5 saniye.
Video çok güzel olmuş eline sağlık.

şu 1000RR lar çok hoşuma gidiyoda gerçekten sağlam olnalr çok pahalı :pale:

Epik olmuş, iki defa izledim. Eline sağlık hocam, kazasız sürüşler.

Beğendinize sevindim. Cümlemize kazasız belasız sürüşler.

Güzel olmuş,eline sağlık

eyvallah saolasın.

Hocam bu çook güzel olmuş. Ancak bişey dikkatimi çekti , sanıyorum gözlük kullanıyorsunuz kaskınızın markasını ve nasıl kullandığınız hakkında bilgi alabilir miyim?

Kaskın markası shark, gozluk ıcın yanlarında özel boşluk olan nadir kasklardan bu yuzden gözlük kullananlar için rahat bir kask

kaskın modeli nedir videonuz harika olmuş bu arada

sanıyorum s900c yada speedR

Kaskım Shark s900c.
Yanlız bu modelde gözlük boşlukları yok. Biraz sıkıştırmak suretiyle takıyorum gözlüğü. Kemik çerçeveli gözlükler takılmayabilir yani.

Güzel olmuş eline sağlık Enes abi :)
Eyvallah saolasın.

Racing motorla dip gaz, makas, v.b. görüntüsü yayınlayanları eleştiririm genelde. Çünkü, anafikir "basgaza" dır. Anafikir haricinde hiçbir şey yoktur.
Sizin görüntülerinize gelince, müzikler güzel, çekimler güzel, estetik bakış güzel. Emek vermişsiniz. Sonuçta ortaya güzel bir şey çıkmış. Tebrik ederim. Yinede aman dikkat. Şeytan doldurur.

Nasıl cesaret edip de basıyorsunuz hayret ediyorum. Ben 200 e çıkınca elim ayağım titremeye başlıyor. Bir defa 215 gördüm o da en fazla 5 saniye.
Video çok güzel olmuş eline sağlık.

Ana fikri trafikte makas atmak gibi aşırı tehlikeleri şeyler yerine biraz daha gündelik olarak tuttum.
Girişte sürekli olarak redline görebilme sendromuyla başlıyor, redline'ların ardından benzinlik görünüyor. Sonrasını motor sürerken eğlenmek ve motorun tadını çıkarmak alıyor. Tabi motor yüksek cc olunca mecbur hızda oluyor. Bu kadar hız sonrası, trafikte çektiğimiz çileler görüntüye yansıyor. Tam çilelerden ötürü motor alma fikrinden soğurken, o virajları dönmenin zevki ve adrenalin vücudu sarıyor. Sonrasında sesin insanın içini titretmesi ve top speed denemeleri :)

Hepsinden birer demet sunmaya çalıştım :D

Yorumlarınız için teşekkürler.

video giriş kısmında öyle gazlıyorki insanı, motorumun benzin hortumunu çıkartıp alttan çakmağı yakmak üzereydim :mrgreen:. neyseki sonradan video yavaşlayınca vazgeçtim :) bu alet nasıl gidiyor yaa böyle. akıllara zarar. kazasız belasız sürüşler.

birde videoda benzinciden 1000rr'a 20 tl benzin alınca ilginç olmuş hani :)

Son düzenleme:
Şahane makina, şahane sürüş, şahane edit. Ellerinize sağlık çok beğendim

Harika bir paylaşım emek verilmiş. Her saniyesinde bunu belli ediyor.
Elinize emeğinize sağlık.
kazasız belasız, keyifli sürüşler aslan parçası ile :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar