I have a dreams.Ktm 1190 Adv."HD"

Motosikleti
Kawasaki KLX
İzledim ve çok beğendim. C.tesi ben de taşdelen alemdağ ormanındaydım, epey çamur vardı, düştüm düşecem kaydım derken çok eğlenceli oldu.

Çok teşekkür ederim.
Ben de daha önceki taşdelen paylaşımlarını takip etmiş ve beğenmiştim.Bu seferki de anlaşılan düşme heyecanları ile daha bir keyifli olmuş.Bende Cross alayım daha fazla atraksyona gireceğim o zaman:)

İzledim ve çok beğendim. C.tesi ben de taşdelen alemdağ ormanındaydım, epey çamur vardı, düştüm düşecem kaydım derken çok eğlenceli oldu.

Motosikleti
Kawasaki KLX
Çok teşekkür ederim.
Ben de daha önceki taşdelen paylaşımlarını takip etmiş ve beğenmiştim.Bu seferki de anlaşılan düşme heyecanları ile daha bir keyifli olmuş.Bende Cross alayım daha fazla atraksyona gireceğim o zaman:)

Sadece heyecan değil 3 düşüp tek sayıyorum öyle diyim :) Daha önce kullandın mı bilmiyorum ama arazide kros motorla gezmek daha hoşuna gidecektir eminim, gezdiğin yerler o tarzda çünkü.

Evet kullandım.Enduro motorlarımda vardı diyebilirim.Aşağıda bir de paylaşımım var:)

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/139008-enduro-yaptik.html

Sadece heyecan değil 3 düşüp tek sayıyorum öyle diyim :) Daha önce kullandın mı bilmiyorum ama arazide kros motorla gezmek daha hoşuna gidecektir eminim, gezdiğin yerler o tarzda çünkü.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
o muzik videonun içine etmiş emeğini yere vurmuş resmen. ilk 35sn sonra kapattım. Ama resimleri çok beğendim. Kasklı çok yakışıklısın ha :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar