HAYAT GEZİNCE GÜZEL -15-

Çok keyifli ve buram buram tarih kokan bir gezi olmuş...:cat:
Yine sunum ve fotoğraflar müthiş...:rendeer:
teşekkürler uğur abi,abi diyorum benim yaşım 41,gönderdiğin mesajı aldım,cevap gönderdiğin için teşekkür ederim,o sözlerimde çok ciddiydim,sizin gezileriniz tek kelimeyle 10 numara,emeğinize ve yüreğinize sağlık,saygılar...

Motosikleti
CBR 500 R
o çektiğiniz mantara bizim orada(ordu) pisikburnu denilir ve hiç abartmadan söylüyorum kızartmasının tavuk etinden hiçbir farkı yoktur. ah olaydı da tereyağlı bi yiyeydim :mrgreen:

o çektiğiniz mantara bizim orada(ordu) pisikburnu denilir ve hiç abartmadan söylüyorum kızartmasının tavuk etinden hiçbir farkı yoktur. ah olaydı da tereyağlı bi yiyeydim :mrgreen:

mantarın ne cins bir mantar olduğunu bilmiyorum,ve yenilebilir bir mantar olduğunu sizden öğrendim,ama ben yinede bilmediğim bir mantarı yememeyi uygun görüyorum,biliyorsunuz televizyonlarda zaman zaman zehirlenme haberleri duyuyoruz,temkinli olmak lazım diye düşünüyorum,ayrıca verdiğiniz bilgi için de teşekkürler.

Motosikleti
CBR 500 R
mantarın ne cins bir mantar olduğunu bilmiyorum,ve yenilebilir bir mantar olduğunu sizden öğrendim,ama ben yinede bilmediğim bir mantarı yememeyi uygun görüyorum,biliyorsunuz televizyonlarda zaman zaman zehirlenme haberleri duyuyoruz,temkinli olmak lazım diye düşünüyorum,ayrıca verdiğiniz bilgi için de teşekkürler.

Önemli değil. ama yapmayı bilen birini bulursanız sakın kaçırmayın o tadı benden söylemesi :)

Çok güzel bir gezi olmuş. Sayenizde bizde gezmiş kadar olduk.

Umarım devamı gelir, keyifli sürüşler :)

Çok güzel bir gezi olmuş. Sayenizde bizde gezmiş kadar olduk.

Umarım devamı gelir, keyifli sürüşler :)

öncelikle gezimi beğendiğine sevindim,ilgin için teşekkürler,devamı gelecek! eğer ilgilenirseniz daha önceki sayfalarda geçmiş gezilerimde var,saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar