Ulan bi fırsat bulup izleyemedim şunu ya!
müsade ne demek, eyvallah hocamİzlediğim en keyifli motosiklet gezilerinden
Müsadenizle geceleri yatmadan önce izlemelik, indiriyorum bilgisayarıma![]()
lan!Ulan bi fırsat bulup izleyemedim şunu ya!
teşekkür ederim. korkmadım vallaHelal olsun gerçekten sağlam gezmişsin. Kastamonuda ayılardan korkmadın mı? Geçende mezardan bile adam çıkarıp yemişler haberlerde izledim... İnsan kamp kurmaya tırsıyor oralarda. Yollarda köpek saldırısını da iyi atlatmışsın. Bu arada cbf gibi doru bir attan inip boxer gibi kır eşşeğe nasıl binebildin onu merak ediyorum?![]()
Kameranın çekim kalitesi de müthiş.
aslında sadece belli kısımlarda aynı yoldan geri döndüm, bir çoğu yine farklı olmuştu benim için. aslında ukraynadan sonra romanya ve bulgaria yapasım vardı ama vize süresi çok kısa olacaktı ve pahalıya gelecekti. odessadan feribotla döneyim dedim o da pahalı geldi, karadan yarı fiyatına dönerim dedim, bastım marşa maceraya devamgüzel gezi olmuş ama tek elestirecegim nokta bir gezgin olarak gttigin rotadan dönmek olmus onun dısında güzel gezi =)
muhtemelen onuda ekstra vize vs ugrasmamak icin yaptın diye yordum kendi kendime ama sana da soralım =)
teşekkürlerHelal olsun sna yaaa![]()
teşekkürler10 numara olmuş
teşekkür ederim, planlarını ertelemebenim kurduğum hayali siz gerçekleştirmişsiniz. harikaydı. tebrikler.
kuzey diyerek ucunu açık bırakmıştım, bahara doğru doğu diyesim var gibi şimdi deKuzeye doğru çıkmıştın. Bizde kuzey derken Ankara'dan Samsun'a falan gidersin diye düşündükOlay nerelere gelmiş.
Takipteyiz, maşallahın var. Kazasız belasız
kuzey diyerek ucunu açýk býrakmýþtým, bahara doðru doðu diyesim var gibi þimdi de
teþekkür ederim
neden sorun olsun, teşekkürlerŞimdiden yolun açık şansın bol olsun abi. Video'yu telefonuma indirdim sorun olur mu?
teşekkür ederim, inşallah. iki middle beginner, bir lower intermediate, bir de ana dilimÇok beğendim emeğinize sağlık inşallah devamını görürüz.:rendeer: Kaç dil biliyorsunuz merak ettim doğrusu.
Kardeş helal olsun valla iyi cesaret tekrar tekerin düz bassın İnş.
bu arada cbf1000 ile yolculuk esnasında şikayeterin oldu mu kullanım olsun koltuk ratsızlığı felan bu konuda da bişeyler söylersen belki bizde bu kadar olmasa da kısa yolculuk yaparız belli mi olur.
Adana dan selamlar...