beklenen 250cc enduro...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi cinli enduro iste. Deneyim sahibi ve bakimlarini kendin yapmiyorsan, buradaki servislere gideceksen 30 bin km omru olacak bir alet iste. Uzun yola mi cikacaksin bununla? Cikma yoksa yolun bayaaaaa uzayabilir. Ya da her uzun yola cikisinda zincir, aku sarj aleti, km saati, gaz teli vb seyler mutlaka yaninda olsun :)

ben o kadar dağılacağını düşünmüyorum. ben alacak olsam ilk yapacağım iş zincir ve lastikleri değiştirmek olur. birde beyin koyarım sele altına. sonra uzun yola da çıkılır diye düşünüyorum. ama titreşim konusu en önemli mevzu benim için. ağır ayar oluyorum titreşimli motora.

Abi cinli enduro iste. Deneyim sahibi ve bakimlarini kendin yapmiyorsan, buradaki servislere gideceksen 30 bin km omru olacak bir alet iste. Uzun yola mi cikacaksin bununla? Cikma yoksa yolun bayaaaaa uzayabilir. Ya da her uzun yola cikisinda zincir, aku sarj aleti, km saati, gaz teli vb seyler mutlaka yaninda olsun :)

kısaca yanında aynısından bir motor daha taşı deseydın bari :DDD

Valla rahatsızlık ne kadar bilemem ama boşta çalıştırdığım Megelli 250 çok titriyordu, öyle böyle değil. Hatta o zamana kadar motoru beğeniyordum ama titreşimi görünce imajı sıfıra indi.

Arkadaşlar bu motor neden bu kadar ses getirdi forumda merakımdan soruyorum? Yani bildiğim kadarıyla bu sınıfta kadırganın 250 cc'lik endurosu var 8000 lira civarında.Bu motorun daha pahalı olacağı konuşuluyor artısı nedir bu aletin?

Arkadaşlar bu motor neden bu kadar ses getirdi forumda merakımdan soruyorum? Yani bildiğim kadarıyla bu sınıfta kadırganın 250 cc'lik endurosu var 8000 lira civarında.Bu motorun daha pahalı olacağı konuşuluyor artısı nedir bu aletin?

sayfayı dikkati takip etmemişsiniz.

kadırgada basit 2 subaplı hava sogutmalı cg yada benzeri motor var.

bunda enjeksiyonlu 4 subablı su sogutmalı motor var.

tamamen baska seyler.

bu tartısmanın baslangıcı çinliye o kadar para verilirmi?

çinliler dökülüyor vs diye basladı dallanıp budaklandı.

Mondial bu makineyi getirmekten vazgeçti galiba sitesinde motorla ile ilgili en ufak bir açıklama yok

Yalnız siz çinli çinli diye tutturdunuzda mondial bu ürünü minsk markası olarak getirtecek ve minsk çin malı bir ürün değil ukrayna nın ürettiği bir model Kısacası rus malı diyebiliriz.

Yalnız siz çinli çinli diye tutturdunuzda mondial bu ürünü minsk markası olarak getirtecek ve minsk çin malı bir ürün değil ukrayna nın ürettiği bir model Kısacası rus malı diyebiliriz.

Halis muhlis, safkan , cıvatasına değin , bildiğin Çin'ko.

Tıpkı abisi, benim Hanzo diye isim verdiğim, distribütörün isimlendirmesi/etiketlemesi ile, Apachi olan ürün gibi.

Eskiden m1nsk , en azından güney bölgelerde yaygın ve tutulmuş 2 zamanlı 125cc motorlar ile bilinirdi, belki ihalat desteği ile yedek parça garantisi sağlanabilir, bunun dışında evvelde yazdım bizim apachi ile aynı motor bloğu farklı vites ve injeksiyonlu versiyon, yürü aksamı hakkında bilgim yok, sıkı bişeye benziyor.

Motor bloğu kuwetine gelirsek, en azından bendeki zs177mm 250 cc sınıfında Wr250r'ın 1 tık gerisinde.

Dediğin gibi olsa bile sadece tasarım vs. rusdur üretim ve montaj çin olduğu bi kesin.

Sonuçta uzun yol motoru olucak şehir içindeki çinlilerin sorunları ortadayken uzun yolda büyük risk olmazmı

Bu motor gelmicekmis arkadaşlar haber geldi

yerine çinlilerin yaptiği 250cc hayabusa yi getiriceklermiş.

eger sağlam biseyse bu 250cc busa düşülünebilir bence, yaktida uygun olur:p

noldu acaba bunun durumu =) birileri test yapacaktı nazilliye gelmişti falan filan merak ettim =)

Valla benim vulturenin egsozu da vidalarıda yerinde duruyo. Şahsen ben gider incelerim, beğenirsem alırım.

noldu acaba bunun durumu =) birileri test yapacaktı nazilliye gelmişti falan filan merak ettim =)
Motor gümrükten çıkamadı birader şu an ist.sonra izmir gümrüğünde,malum burası Türkiye ama sonuçta bu motor Türkiyede satılacak her türlü yurt dışı bağlaantıları yapıldıda,içerdeki bürokratik engeller aşılmaya çalışılıyor..motoru Nazillide bulunduğum süre içersinde test edicektim fakat işim nedeniyle Ankaraya erken dönmek zorunda olduğumdan bizim test yalan oldu..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

Yemedi demekki derken !!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar