Arkadaşlar motorumu şubattaki fuardan sonra değiştirmek istiyorum sizce fiyat olarak ne yazayım?
Artıları
Michelin pilot lastik taktırdım ön arka, arka yeni 360 tl ön taraf çıkma aldım sıfırı 240 lira.
Arka çanta demiri koruması ve orta sehpası var.
Zinciri için sprey gres yağı ve disk fren için temizleme spreyi kullanıyorum sürekli.
4000 km civarında, sürekli castrol yağ kullanıldı bakımları servisinde aksatılmadan yapıldı. Kısacası yağına kılına tüyüne her bakıma gittiğimde baktırıyorum zorla ustalara sürdürüp sorun var mı diye test ettiriyorum.
Ve bence en önemlisi apaçilik yapılmadı varsa yoksa evden işe işten eve keyif amaçlı kullanıldı, kendimden başka kimseye sürdürmedim ve bir kez bile ön kaldırıp sürmedim

15 litre ile 440 km gittiği için karbüratör değiştirildi garantiden sıfır takıldı daha uzun mesafe gitmesini bekliyorum şuan için.
Eksileri
Motoru alalı iki ay olmuştu ön taraftaki rüzgarlığa telefonumu koyduğum bir gün arnavut kaldırımı bi yokuşa geldim ve telefon fırladı yerinden, refleksle havada telefonu kapmaya çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybettim ve yol kenarındaki araçları kaldırıma çıkmasın diye çakılan kazıklardan birine yandan sürttüm ama bu sürtme sonucu depo tam alt köşeden 1 milimetre genişliğinde 1 santim uzunluğunda delindi. Serviste sunfix denilen bir malzeme sürüldü ve üstü siyah spreyle kapatıldı o günden beri hiç bir sorun yok ne gözle gözüküyor ne de sızdırma yapıyor taş gibi oldu. Sıfır depo 500 lira.
Ben bunları düşünüp ve birazda kolay satmak için 4500 düşünüyorum motorum için sizce çok mu istiyorum az mı istiyorum sizin gözünüzde ederi nedir? Yardım ederseniz sevinirim.
Not yeni kasa siyah yeşil 2013 model 2014 temmuz trafiğe çıkışlı.