Merhaba,
Pek çok yeni motor sürücüsünün okuyabilecek olma ihtimaline karşı,yorum eklemem gerektiğini düşündüm. Daha önce araç kullanmış olup, daha sonrasında ise motor kullanmaya başlamış olmasının avantajları elbette vardır. Bu avantaj trafik ile ilgilidir.Trafiğin nasıl aktığına dair bir bilgin olur.Bu hafife alınır bir avantaj değildir. ahmetkorkmaz üyedaşın da dediği gibi, hayat kurtaran bilgiler edinmek adına kesinlikle önemlidir.
Ben neden sorun yaşamadım , ben babam araç kullanırken çok ilgili biriydim trafiğe. Babam araç kullanırken direksiyon elimdeymiş gibi sanki ben kullanıyormuşum gibi yorumlardım..Hatta babam birgün kırmızı ışıkta durdu,daha sonrasında ışık yanıp sönmeye başladı ve babam beklemeye devam ediyordu,dalgınlığına denk geldi sanırım..Babacım neden gitmiyorsun ışık yanıp sönüyor dedim ,tam da sağa dönmek için bekliyorduk,babam yolu da kontrol ediyor tabii :mrgreen: Anlatmazsam olmazdı,çok keyifli bir andı. bir kız çocuğu olarak, babacığımda seni denedim dedi tabiki :mrgreen:
Velhassılkelam,trafikte araba kullanmadan da trafik hakkında eğitim,gözlem yolu ile trafiğin ruhunun anlaşılabileceğine inanıyorum.Kişiden kişiye değişebilen bir durumMotor mu sürmek istiyorsun, eğitimini mutlaka almalısın.