Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Öncelikle herkese hayırlı akşamlar. Biliyorum bu konu herkesi çok sıkmıştır ama yaptığım araştırmalar sonucunda tam net bir fikire varamadığımdan sorma gereği duydum ve tamamen affınıza sığınarak soruyorum :) 21 yaşındayım ve 1.5 yıl scooter kullandım. 250cc lik bir motor almak istiyorum. Fakat 2014 CBR250R ile Hyosung GT250 arasında kaldım, Megelli'de görünüş bakımından aklımı çeliyor ama çok olumsuz şey okudum. CBR ve Hyosung'a gelicek olursak "performans ve görünüş" açısından ne diyebilirsiniz.İki Motoruda görmedim ve bu yüzdende kullananlara soruyorum. Hani insan para verdiği zaman motor birazda göze gözüksün istiyor ister istemez. Tekrardan hayırlı akşamlar abilerim,kardeşlerim..

Merhaba hocam gerçekten zor bi durum da kalmışsınız bende motoru almadan önce yaşadığım için bilirim.
İstersen ilk Megelli den girelim. Görünüş olarak güzel hatta çok güzel makine ama vibrasyon yani titreşim gerçekten fazla. Kendim de gördüm baktım AEA videosunu görmüşsündür. Ayaklıklar fren manetleri ön cam titriyor. Bence o parayı hakketmiyor.
Honda ile Hyosung karşılaştırmasına gelirsek bende almadan önce çok araştırdım ustalarla konuştum hiç kimse tavsiye etmedi aslında ben onları pek dinlemeyecektim. Hyo nun MT deki sayfasını baştan aşşağı okudum krank kırma olayı tamamen safsata bunu gönül rahatlığı ile söyleye bilirim. Neden almadığıma gelirsek Honda gerçek bir marka Hyo da marka ama aradaki dayanıklılık gözle görülür şekilde özellikle motor kısmı.. Hondayı istersen yağ bakımını geçir düzgün bakma gene yolda bırakmaz. Hyo çok nazik motor bakmazsan oda sana bakmaz bunu bilmeni isterim. Hyo da sadece görünüş var hocam motoru da güçlü ama bir hondanın motoru kadar olamaz bunun her şekilde arkasında olurum. İkisi de aynı fiyat hemen hemene bunu da göz önünde bulundur hocam. Ama şunu söylemek isterim hala daha benim gönlümde Hyo sevgisi vardır. İnşallah gönlüne göre alırsın tabi en önemlisi motoru almadan mutlaka ama mutlaka KORUMA alın 1 sayfa geriye giderseniz benim kazayı görürsün ve ne demek istediğimi anlarsınız :) Gene aklınıza takılan birşey olursa özelden veya burdan her şekilde sormanız yeter :)

Ah ulan, olacak cebimde 15 papel, gidecem fuara kasıla kasıla gün boyunca bunu mu alsam, şunu mu kararsızlığı yaşamayı isterdim :)

JacqueS34, scooter sonrası vitesli motosiklete alışırken çok dikkat et, tamamen farklı kumandalar. Sürekli kendine telkinde bulun : SOL MANETİ ÇEKERSEM DURAMAM ÇÜNKÜ SOL MANET DEBRİYAJ diye. CBR250'e alışman daha kolay olacağı için, Hyosung'u eliyorum (gidon mesafesi ve oturuş pozisyonu nedeniyle). Yine de kendin gör ikisini de, öyle karar ver.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------

çok şükür bende kötü bir durum yok zeki abi sağ ayakta zedelenme var 5 gün alçıda duracakmış o kadar sadece

Kardeşim çok geçmiş olsun, yeni okudum. İnşallah en kısa zamanda motoruna dönersin , kazasız belasız sürüşler. Karenaj değişince foto koy ;)

@Sokollu teşekkür ederim yaza doğru motoru çıkartıcam artık bol bol foto atmaya devam ederim :) Yeniden değil kaldığımız yerden devam :))

Son düzenleme:
Istanbulda yasiyosan fuari bekle derim ve gidip kendi gozunle gor yamaha r25 de gelmis olur hem secenekleri arttirirsin acele etme derim ben

Evet istanbul'da yaşıyorum. Fuar tarihi belli mi acaba ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

Ah ulan, olacak cebimde 15 papel, gidecem fuara kasıla kasıla gün boyunca bunu mu alsam, şunu mu kararsızlığı yaşamayı isterdim :)

JacqueS34, scooter sonrası vitesli motosiklete alışırken çok dikkat et, tamamen farklı kumandalar. Sürekli kendine telkinde bulun : SOL MANETİ ÇEKERSEM DURAMAM ÇÜNKÜ SOL MANET DEBRİYAJ diye. CBR250'e alışman daha kolay olacağı için, Hyosung'u eliyorum (gidon mesafesi ve oturuş pozisyonu nedeniyle). Yine de kendin gör ikisini de, öyle karar ver.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------

Kardeşim çok geçmiş olsun, yeni okudum. İnşallah en kısa zamanda motoruna dönersin , kazasız belasız sürüşler. Karenaj değişince foto koy ;)

Teşekkür ederim umursayıp cevap verdiğin için kardeşim.

Bu arada bende taaa Afyon'dan gelicem fuara orada ufak bi toplanma falan yapsak tanışsak nasıl olur :)

Bu arada bende taaa Afyon'dan gelicem fuara orada ufak bi toplanma falan yapsak tanışsak nasıl olur :)

Şu an (benim için) öldürücü soğuk ve yağmur var. Ama motorla olmasa bile gideceğim fuara. Tarih yaklaşınca tekrar gündeme getirelim, Yamaha standında buluşuruz :queen: r25 kuyruğuna gireceğim :mrgreen:

Fuar tarihi 26 şubat yazıyor ve beklemek daha mantıklı gibi duruyor. Biraz düşününce kış mevsimindeyiz zaten binilecek havada değiliz. Bu Yamaha r25 konusunuda çok gördüm çoğu kişi merak halinde bekleyip görmek mantıklı duruyor.

@afyonlu003 kardeşim eğer gelirsen buluşmak isterim. Kapımız gönlümüz açık :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

Şu an (benim için) öldürücü soğuk ve yağmur var. Ama motorla olmasa bile gideceğim fuara. Tarih yaklaşınca tekrar gündeme getirelim, Yamaha standında buluşuruz :queen: r25 kuyruğuna gireceğim :mrgreen:

Bende ilk o kuyruğa giricem gibi duruyor mutlaka karşılaşırız desene :)

Merhaba arkadaslar. Araniza yeni katildim pulsar veya cbr 250 almayi fusunuyorum sizce ne yapmaliyim hangisi daha mantikli olur birde cbr 250 fazla sikistirilinca motor patlattigi soyleniyor dogrumu krank falan patlatiyormu fazla sikistirinca

Kim dediğse bunu güzel sallamış krank kırma gidin tebrik edin kendisini yokuş aşşağı 180 devir kesici ve afyondan dinara giderken 15 20 dk dip gaz gittiğimi biliyorum daha hala sapa sağlam.

Yani guzel motor degilmi tavsiye edersin yani birde alinca tiger tri-780 performans egzos koyucam iyi olurmu sence

Güzel motor tabi ki her türlü her şeye gelebilecek bi motor tabi şunu da unutmamak lazım altındaki 600 cc makine değil. Egzos takma sana kalmış sesi tok çıkar oda seni idare eder

merhabalar. 2013 model bir cbr 250 buldum. 104 km de. 11.750 de anlaştık. pek motor hakkında bilgim olmadıgından size sormak istedim.
birincisi bu motorların kilometrelerinde oynama olmuş olabilir mi?
ikincisi bu makine icin fiyat uygun mu sizce?
teşekkür ederim şimdiden.

merhabalar. 2013 model bir cbr 250 buldum. 104 km de. 11.750 de anlaştık. pek motor hakkında bilgim olmadıgından size sormak istedim.

motorun fotoğrafları var mı ?

http://forum.donanimhaber.com/m_40805635/tm.htm

İnternette şöyle bir konu var, benzin istasyonuna gidip plakadan benzin alışverişlerini sorgulayabiliyorsun. Bu doğru mudur değil midir emin değilim. Ama satıcıya bunun doğru olduğuna inandırabildiğin takdirde, hadi gidip bakalım şu benzin alış verişine dediğinde geri vites yaparsa anla ki km ile oynanmış.

2013 model ve 104 km?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-kacirilmayacak-cbr-250r-sifirdan-farki-yok-186776590/detay/
motor bu. isterseniz göz gezdirebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar