AEA da makine yan maşada dururken bile ayaklıklarına kadar titriyordu ondan soruyorum
Boşta çalışan motora gaz verirsen titrer ayrıca o videodaki motor ambalajdan çıkarıldığı gibi teste çıkarılmış basamak yayları bile gergin değil niye anlatıyorsam sen motorunla mutlu ol bize yeter fakat megelli sayfasında neden farklı marka sahipleri yorum yazar anlamıyorum:king:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------
Demirhan arkadaşım motor üzerinde 2 aylık çalışma sonucu bu hale geldi üzerinde mat siyah boyadır plast değil.Megelli yazıları resim de belli değil ama nikelajdır extraları angel,çift disk,zenon, did zincir,mono kapak ,krank taşlama (titreşim için yok denecek derecededir),ön düzen indirildi 5 cm,eksoz kısaltıldı ve boyandı ,arka lastik 160lık dunlop takıldı,hava filtresi iptal edildi açık filtre uygulaması yapıldı,denge topuları değiştirildi, anlayacağın sil baştan yaptım zaten bu motoru yedek parçadan montaj etmiştim baştan aşağa ben topladım yurt dışından gelme değil.:cat: NOT: Parça sıkıntısı var diyen kendini blmezlere benden kapak olsun:jocolor: