Biraz enduro yapalım dedik.(yamaha ybr v.s kanuni seyhan125)

J7ELkn.jpg
[/url][/IMG]

İlk engelimiz burası. Burda bayağı debeleniyoruz ama bizde bu azim olduktan sonra çıkamayacağımız yer yok.:queen:
Rb6y1a.jpg
[/url][/IMG]

dWqjGQ.jpg
[/url][/IMG]

Evet zorlu parkur başladı.Yamaha debeleniyor.:queen:

MPlYRQ.jpg
[/url][/IMG]

O3d2OZ.jpg
[/url][/IMG]

Ben sırada bekliyorum. Gerekirse yamahayıda bağlarım arkaya onuda çekerim.:mrgreen:

O3d2lD.jpg
[/url][/IMG]

dWqjdD.jpg
[/url][/IMG]

vQozW4.jpg
[/url][/IMG]

aslında bu arada daha çok zorlu yerlerden geçtik ama hava kararmaya başlamıştı ve acayip bi sis vardı.inerken birde yağmura yakalandık.sucuk gibi olduk motorun üstünde.
Bunlarda motorların en son halleri.
dWqj9n.jpg
[/url][/IMG]

D8kXZZ.jpg
[/url][/

Gp1n8V.jpg
[/url][/IMG]

qm2q5V.jpg
[/url][/IMG]

Valla böyle gezmek eğlenceli ama bunları temizlicek babayiğit varmı acaba. Bu soğukta elimi süresim gelmiyo hiç ama o çamurlar kuruduktan sonra itfaiye hortumunla anca çıkarırız.:queen:

çamur içinde gezmek güzeldir ama temizliği çok kötüdür çıkmıyor bi saat :) özendim şimdi :D

çamur içinde gezmek güzeldir ama temizliği çok kötüdür çıkmıyor bi saat :) özendim şimdi :D

Zevkli ama bi okadarda pis iş. Yalnız böyle yerlere gitmeden önce ön çamurluğu sökmek lazım. Anında doluyo çamurluğun içi lastik kitleniyo hemen. Biraz zorlasan çamurluk patlar yani o derece doluyo.

hey gidi gecliğim heyyy :pr: :pr:

belimi sakatlamadan önce ne gezerdim çalda çamurda :salut:

Geçmiş olsun abi. Eminim sende zamanında bunun zevkini çıkarmışsındır. Artık bu bizde hobi gibi bişey oldu. Motorlar parıl parıl parlasın ama bi çamur görelim yallah anında dalarız.

Zevkli ama bi okadarda pis iş. Yalnız böyle yerlere gitmeden önce ön çamurluğu sökmek lazım. Anında doluyo çamurluğun içi lastik kitleniyo hemen. Biraz zorlasan çamurluk patlar yani o derece doluyo.

benimde başıma geldi çamurda gitmeye çalışıyodum ön tekerlek kızaklamaya başladı dedim ne oluyo sonra 10 dk çamur aıykla :)

bizim şehir içinede beklerim sizi alt yapı çalışması var tam cross luktur :)

Bol çamurlu eğlence olmuş ne güzel :)

Valla güzel eğlenceli olduda bakalım temizlik işi nasıl olucak. Aslında motoru temizlemesi kolay. Bana zinciri temizlemesi çok zor geliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------

Abi yine yağmur yağdı buraya vıcık vıcıktır şimdi oralar. Yani düzleme işi biraz zor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------

o lastiklerle enduroya kalkışılır mı hiç :)

Benim arka lastik dişli ben biraz rahattım ama yamahanın lastikleri nylon marka orjinal lastiklerle girdi oralara. Ama kullanmasını bilene çok eğlenceli. Ama biraz da zor. Valla benin bi gidişim var motorun arkasının nereye gittiği belli değil.

MCV

Bol çamurlu bir gezi yapmışsınız.Ben şahsen böyle bir eziyete girmezdim.
Tabiiki zevkler ve renkler tartışılmaz.Böyle zevk aldıysanız ne mutlu size.
Paylaşım için teşekkürler.

Bol çamurlu bir gezi yapmışsınız.Ben şahsen böyle bir eziyete girmezdim.
Tabiiki zevkler ve renkler tartışılmaz.Böyle zevk aldıysanız ne mutlu size.
Paylaşım için teşekkürler.

Zevki başka eziyeti başka. Ama motoru temizlemek zor gelmiyosa herkese tavsiye edebilirim. Tam stres atmalık. Ayrıca ben teşekkür ederim. Elimden geldiğince paylaşırım bu tür gezileri.

RbXo

Telefondan resim yüklemeyi denedim oldumu acaba.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------

Beceremedim:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar