Bugün havanın biraz açık olmasını fırsat bilerek biraz gezme şansı buldum. Yokuş aşağı ön frene bastığımda “tık tık” ses geliyordu. Hafif bir boşluk vardı sanırım, gittim onu sıktırdım. Bu boşluğun yeni motorda neden oluştuğu hakkında fikrim yok.
Daha önce Arwic marka kaskın çok rüzgar aldığını yazmıştım. Bugün gittim ve bu şikayetimi bildirdim. Sağolsun servis kaskı değiştirme konusunda sıkıntı çıkarmadı. Elinde kaliteli olarak LS2 ff370 model siyah kask vardı, ben de üste para vererek bunu aldım.
Kaskı alıp hemen denedim, yüze rüzgar almadı ancak ön cam çok buhar yaptı. Mecburen bir yerde durup ön camdaki buharı elimle silmek zorunda kaldım. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?
İçeriye hiç rüzgar almadığı için buhar yapmış, bu nedenle ön kısımdaki hava alma yerini açmak durumunda kaldım. Ancak bu seferde baya içeri rüzgar sesi geldi. Camdaki buhar da tam olarak kaybolmadı. Valla 100 liralık kaskta bile bu buhar sorunu yoktu. Bu sorunu nasıl çözebilirim, fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Daha sonra küçük bir tur yaptım. Hava baya sisliydi, yolda dinlenip sıcak sıcak bir de çay içtim.
Resim kalitesi iyi çıkmadı ama yolculuğuma ilişkin birkaç fotoğraf ekledim:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------
Maksimum hızı kaç yaptınız arkadaşlar? Uzun yola gider mi?
Maks. hız denemesi yapmadım ama daha önce arkadaşlar 100'ün üzerine çıktıklarını belirtmişlerdi.
Uzun yola gider mi sorusuna cevap olarak, bence gidilmez. Uzun yola çıkmak istiyorsanız bence daha farklı seçim yapmanız gerekir.