Sonuç nedir?Karar verdiniz mi?
Dostum aslında 2. El tvs apachelere de bakabilirsin. 2011-2012 kasaları uygun fiyatlarla mevcut. Sahibindene bi bakmanı tavsiye ederim.
Abicim iyi güzel bütçeni ayarlamışsın uzun yola çıkacağım diyorsun ama nerde kask dizlik eldiven paran ? Mont paran nerde ? Hiç olmazsa eldiven dizlik kask ve dirseklik bütçesi ayarla banada kötü örnek olma!r: o kadar diyorum önce kendini koru diye
yaw arkadaşlar ne drifti ya ybr nin ölüsü mondialden iyidir kardeşim al bi temiz ybr seni yaşlandırsın o kadar..
yaw arkadaşlar ne drifti ya ybr nin ölüsü mondialden iyidir kardeşim al bi temiz ybr seni yaşlandırsın o kadar..
pardon ama mondialmi dandik motor deðil...
pardon ama mondialmi dandik motor değil...
Mondial dandik olabilir, ama Drift dandik bir motosiklet değil.
Şüphesiz Mondial'in ürettiği en sağlam motor bana göre![]()
kardeşim o sana göre ben marka fanatikliği yapmıyorum ama bana göre yamahanın yanından bile geçemez..
pardon ama mondialmi dandik motor değil...
bak benim gibi de yapabilirsin.
sıfır drift al, bakım zamanı gelince sarf malzemelerini japonlarınkinden tak yada ust kalite yedek parca kullan.
o zaman hem ucuz yollu sıfır motorun olur, hemde evladiyelik olur.
örnek: piyasadaki modifiye cg lerin en buyuk sorunu cok kısa sürede debriyaj balatası sıyırmasıdır
ben 1 tanesi, çin yedek takımı fiyatına orjınal honda debriyaj balatası taktım, debriyaj göbegi eridi balatalar sıfır :cat:
zaten piyasadaki yan sanayi parcalar ile bakım görmüş toplanmıs japonlardan da bence hayır gelmez
27 bin deyim daha bir kere yolda kalmadım soruları alım
kaza yaptım motor yan çalıştı bir süre toz kum çamur ne varsa giriyorum uzun yollarda yaptım hiçte bozulmadı nede yolda kalıcam diye endişe ettim 5 yaşında 10 beygir motor alıcağıma sıfır drift alırım her türlüde gider kolay kolay memnun ollmayanda yok kullanıcılarından
kardeþim çok saçma ve cahilce konuþuyosun k bakma bir motosikletin dandik olmasý için yoldamý kalmasý lazým!!konforun vibrasyonun çekiþin parça kalitesinin öneminden bahsederek bana dandikliði açýklaman lazým aman yolda kalmadým bu ii motor öle biþey yok..