Bu Saatten Sonra Ninja 250 Almak

Hyo250 hakaten şekil tarz o biçim lakin hyo kullananların çoğu (hepsi degil) apaçi
O konuda kesinlikle katılıyorum.Mesela benim bir prensibim var 7 bin deviri geçemiyorum.Nedenine gelirsek hem hız yetiyor (105-110) hemde motoru üst devirlere çıkarıp zorlamamış oluyorum.BAzen ara ara gazı açtığım oluyor oda en fazla 8 bin devire kadar (125-130 km):queen:

Hyosung u hiç tavsiye etmem bu sözüme bakarak vazgeçmezsin bunu bildiğimden altın elbiseli adamın hyosung hakkında yaptığı videosu nu izlemeni istiyorum.çünkü hyosung çok ama çok kalitesiz bir şey o videoyu izle anlarsın zaten son olarak hyosung u alma alma ALMA diyorum...

altınelbiseli adam gelsin benimkine binsin birde...:queen::queen:

Son bir soru sorayım Gt250r'ın vites geçişlerinin sıkıntılı olduğunu duydum yeni başlayan birini çok zorlayacak sorunlar mı bunlar?

kardes aklını karıstırmak gıbı olmasın ama al pulsarı tepe tepe kullan yok ben ss tarzı bısey bakıyorum dıyorsan fuara kadar bekle fuardan sonra pulsarın grenajlısı ss versıyonu gelıcek fıyatıda 10 bın hem 2. el ne oldugu bellı olmayan makınelerle de ugrasmamıs olursun ... ha sımdı forumdan bazı arkadaslar hınt malı bosver falan dıyebılır bastan soyleyeyım kawasakı nınja 250 de 300 de bajajın fabrıkasında uretılıyor hatta bu yenı gelen kawasakı 250 sl denen modellerde orda uretılıyor dıye bılıyorum . kendı kullandıgım motor dıye demıyorum gayet guzel ve fıyatına gore performansı yuksek makıne haberın olsun bı arastır dıye yazıyorum ...

Hyo, ninja ne oldukları belli iyi yada kötü anlamda bence'de hele bir gelsin bakalım pulsar cc resminden başka bir şey yok ortada

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

Ninja250 hindistanda uretilmiyor.ne yani ben ayakkabı işinde çalışıyorum aynı atolyeden farklı kalitede ayakkabılar çıkıyor fiyatta farklı

bajajın fabrıkasında uretılen araclar KTM duke 125 200 390 aynı sekılde rc 125 200 ve 390 ve KAWASAKI su anda nınja 300 ve nınja 650 r aynı bantta aynı ıscıler tarafından aynı teknolojı kullanılarak uretılıyor kulanılan malzeme lerde asagı yukarı aynı kucuk farklılıklar var ozellıkle pulsar ve duke serısı arasında . şimdi sızın ayakkabı ornegıne gore soyluyorum marka ve ısım tabıkı one cıkacaktır o yuzden fıyatı farklı olabılır tamamen marka degerı yuzunden fıyatlar arasında ucurum oluyor dıye dusunuyorum ha bu demekdegıl ktm duke 200 ıle pulsar 200 aynı aractır dıye cogu parcalar aynı olmak ıle beraber ufak farklılıklar ıle bırbırınden ayrılan ustunlukler var arada ama fıyata bakınca nerdeyse ktm pulsarın ıkı katı kadar . bılmem anlatabıldımmı

arkadaş hyo mu ninja mı aliyim demiş. yani ikisini de alabilecek durumu var. peki madem durumu varsa neden hyo öneriyorsunuz? tamam hyo kullanıuyorsunuzdur ama eğri oturup doğru konuşalım ninja daha kaliteli. şimdi adamın imkanı varsa hyo al demek bence arkadaş için kötülük yapmak gibi.

dostum imkanın varsa ninja al tabikide..

ninja 250 ye ne kadar vereceksin, tamamen onunla alakalı al veya alma derim. zira bu motor fiyat etiketini hiç ama hiç haketmiyordu zamanında. honda benim için japon mondial'i oldu artık, onu da tavsiye etmem. hyosung sakın aman diyeyim, yanına bile yaklaşma.

alabiliyorsan yeni ninjalardan almaya bak.

Bende gt250r var. Motora cok basmaya cesaret edemiyorum her viteste gazi hissediyorsun. V 2 silindir motoru inanilmaz bir guc veriyor. Uzuyor yani. Bence yeniysen kawasaki al daha kolay kullanirsin. Ben hyosungla başladım zorlaniyorum hala alet oturuş pozisyonu kalibiyla korku saliyor. Sesiylede oyle. Kawasaki uygun hoş bir motor

Bende gt250r var. Motora cok basmaya cesaret edemiyorum her viteste gazi hissediyorsun. V 2 silindir motoru inanilmaz bir guc veriyor. Uzuyor yani. Bence yeniysen kawasaki al daha kolay kullanirsin. Ben hyosungla başladım zorlaniyorum hala alet oturuş pozisyonu kalibiyla korku saliyor. Sesiylede oyle. Kawasaki uygun hoş bir motor

peki kawanın o torku ve beygiri vermeyeceğini nereden biliyosun hocam? hyo 21Nm tork kawa 22Nm tork üretiyor. hyo 28 beygir kawa 33 beygir. ve sen diyosun ki hyo sana hızlı gelir kawa al :D öyle mi? ya 3 5 beygirle 3 5 nm torkla öyle deli farklar yaşamazsınız. bunu anlatmaya çalışıyorum. japon tavsiye etmekte ısrar ediyorum.

benzer pozisyondayız ben ninja dan yana oyumu kullanıyorum Hyo kötü mü? hayır canım ne münasebet kötü demem çünkü binmedim ama tanıdığım herkes Japon`dan şaşma heyecan arama diyor...

peki kawanın o torku ve beygiri vermeyeceğini nereden biliyosun hocam? hyo 21Nm tork kawa 22Nm tork üretiyor. hyo 28 beygir kawa 33 beygir. ve sen diyosun ki hyo sana hızlı gelir kawa al :D öyle mi? ya 3 5 beygirle 3 5 nm torkla öyle deli farklar yaşamazsınız. bunu anlatmaya çalışıyorum. japon tavsiye etmekte ısrar ediyorum.

Arkadaş ninja250 den bihaber

Dostum hyo sahibi olarak son söz kawasaki al daha uygun olur dedim zaten. İlk baslangic icn. Hyo 125 likten sonra alimmasi gereken motor bence. Kawasakiyede bindm benm icn ufak kaldi. Yapiyla ilgili motor tercihleri bence. Zaten arastrmaya gore 'nsanlarn %90 i şekline tasarima gore motosiklet aliyormus.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar