Haklı olduğun taraflar var. Ancak kemal ve benim defalarca karşılaştığımız şeyler oldu. Oranın adminleri fazla kendini beğenmiş. Haksız olduklarını anladıkları an ya banlıyorlar ya konuyu siliyorlarGörüştüğümüzde konusalım bu konuyu
hatta kemal daha aktif takip ettiği için daha çok sey anlatıcaktır sana :flower:
yapalım bi inazuwolf toplantısı![]()
,Evet siz iyi gezmişsiniz, kaç modeldi sizinki
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd...._=1427427539_e0b0101ae53baf27c784508f67428b95
Hadi Caner bey kötü, gaddar acemi macemi bir pilottu! ya diğerleri
Onlardan burada paylaşım bekliyorum bu konuda
bu motorun kronik problemleri varmı? araştırma içerisindeyimde 1-2 model arasında gidip geliyorum.Debriyaj yumuşak mı şehir içinde dur kalklarda yorarmı? vites geçişleri takur tukur diye geçmiyordur inşallah
2012 model motorum.7-8 aydır kullanıyorum.
5-6000 km yol yaptım .
17000 km de şuan.
lastiklerini değiştirdim alır almaz (michelin/ pilot street) orjinal lastikleri arka frenlemede çok çabuk kayıyordu.
yakıtından çok memnunum. 3 litre civarı yakıyordu. son zamanlarda hesaplamıyorum artık.
ayaklıklar yarış motoruna benzer biçimde az geride konumlanmış durumda.
dizlerinizle depoyu tutmazsanız bilekleriniz ağrıyabilir. boy ilede alakalı olabilir tabiki bu durum.
vitesin ve frenin konumlandırılmış oldu yerler beğeniyorum.
fren performansı tatminkar. özellikle ön fren için hissizlikten bahsedemeyiz.
arka freni bazen ayarlayamayıp kaydırabiliyorum ama ön frende hiç öyle bi durum söz konusu değil.
titreşim ş.içinde rahatsız edicek bir unsur değil . ş.dışında 6000 devir (110 km/h) ten sonra titreşim başlıyor.
haliyle uzun süre bu hızın üstünde bir hızda seyehat etmeye çalışırsanız yorucu olabilir.
bazı yerlerde debriyajdan gelen ses ve debriyajın erken bitmesiyle ilgili sorunlar okudum. ama bende ve çevremdeki wolf lerde hiç böyle bi durum ile denk gelmedim.
bende arada vitesin boşa düşmesi durumu oluyor.
ama onun sebebi benim vites geçişinde yeterince sert basmamamdan kaynaklı.
düzgün bi şekilde , net bir basmada hiç başıma böyle bişey gelmedi.
şekil va kalıp olarak çok hoş bir motor. sınıfının en yakışıklısı bence. hemde açık ara.
8bin km kullanıyorum.
34. Motosikletim sıfır aldığımdanmıdır bilmiyorum şimdiye kadar bindiğim en sorunsuz motosiklet bu.
debriyajdan geldiği söylenen ses doğrudur ama kronik değildir yarım debriyajla gazlandığında yaylarından gıjjj diye bir ses geliyor fakat debriyaj görevine devam ediyor kaçırma yapmıyor.
Her motorda olduğu gibi bu motordada güzel olmayan yönler var tabiki mesela arka fren ya kitler ya tutmaz berbat. Ama ön fren çivi gibi.
Benzin göstergesi çok hassas yan ayakta çalıştırınca benzin olmasına rağmen azmış gibi gösteriyor motor biraz dik durunca baya bir müddet sonra doğruyu göstermeye başlıyor vs.
Avadanlığı yok vs.
Böyle ufak tefek şeyler var yok değil. Ama artıları çok daha fazla çin malı tek bir vidası bile yok.
Zinciri orjinal did aydınlatma Philips vs.
Enjeksiyon sistem gene japon kalite vs.
Yakıt benim ölçtüğüm en az 2.6 en çok 3.4 ortalama 3 lt yakar cillop gibi motor max hız 168kmh gayet yeterli.
Güzel motordur yani.
Facebook grubunda arkadaşın dediği gibi hayatında canlı wolf görmeyen adamların çöp möp demesinden kaynaklanan işler olmuştur bir fanatiklik söz konusu değildir motoruyla sorunu olan sorun yaşayan açık açık yazabilmektedir bir müdahale söz konusu olamaz taa ki haddi aşan çamur atmalara boklamalara kadar.
Uzun lafın kısası motor güzel motor sağlam. Ben hiç pişman olmadım bilakis iyi motor aldığıma inanıyorum.
Haa aklıma geldi motorun en dandik yanı 3binde bir 60 liraya yaptırdığım periyodik Bakım yağ değişimi. Ucuz olsada bakım aralığı çok kısa en dandik yanı bu.
8bin km kullanıyorum. 34. Motosikletim sıfır aldığımdanmıdır bilmiyorum şimdiye kadar bindiğim en sorunsuz motosiklet bu.debriyajdan geldiği söylenen ses doğrudur ama kronik değildir yarım debriyajla gazlandığında yaylarından gıjjj diye bir ses geliyor fakat debriyaj görevine devam ediyor kaçırma yapmıyor. Her motorda olduğu gibi bu motordada güzel olmayan yönler var tabiki mesela arka fren ya kitler ya tutmaz berbat. Ama ön fren çivi gibi. Benzin göstergesi çok hassas yan ayakta çalıştırınca benzin olmasına rağmen azmış gibi gösteriyor motor biraz dik durunca baya bir müddet sonra doğruyu göstermeye başlıyor vs. Avadanlığı yok vs. Böyle ufak tefek şeyler var yok değil. Ama artıları çok daha fazla çin malı tek bir vidası bile yok. Zinciri orjinal did aydınlatma Philips vs. Enjeksiyon sistem gene japon kalite vs. Yakıt benim ölçtüğüm en az 2.6 en çok 3.4 ortalama 3 lt yakar cillop gibi motor max hız 168kmh gayet yeterli. Güzel motordur yani. Facebook grubunda arkadaşın dediği gibi hayatında canlı wolf görmeyen adamların çöp möp demesinden kaynaklanan işler olmuştur bir fanatiklik söz konusu değildir motoruyla sorunu olan sorun yaşayan açık açık yazabilmektedir bir müdahale söz konusu olamaz taa ki haddi aşan çamur atmalara boklamalara kadar. Uzun lafın kısası motor güzel motor sağlam. Ben hiç pişman olmadım bilakis iyi motor aldığıma inanıyorum. Haa aklıma geldi motorun en dandik yanı 3binde bir 60 liraya yaptırdığım periyodik Bakım yağ değişimi. Ucuz olsada bakım aralığı çok kısa en dandik yanı bu.