Ben sadece oturdum ama çılgın bir makine..
keşke benim olsa!
Ben sadece oturdum ama çılgın bir makine..
Selam millet... Sigorta ve muayene işini halletmiş bulunuyorum. Çok uygun fiyata sigortacı buldum , ihtiyaç olursa telefonunu veririm. konuyla ilgili yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Bu arada nerde bu Ankara tatlı su motorcuları...?
sen geldin mi bu yannılara?
satılık ramzey ANKARA 3:800 km de cok temiz 2850 YTL garaj motoru garantide hala tel 05064154140
Geldik gelmesine... Anmos diye bir grup var dediler..Tozu bile kalmamış...sen geldin mi bu yannılara?
ne çabuk unuttun yunus..aldığımın haftası çarşamba toplantısına gelmiştim, sende ordaydın.. motor başına falan geldin ya.. hatta ''aa marşa basınca farları yanıyormuş bunun'2 diyede birşeyler söylemiştin).
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
Ha doğru abla tatlısını yemeyince unutmuşum cidden bak :queen:
hobaaaa!
yunus'dan tokat gibi iddia!!! :queen:
orti asya gy200 hız göstergesi lazım, nası yapacaz? kaça çıkarız?
Geldik gelmesine... Anmos diye bir grup var dediler..Tozu bile kalmamış...
anmos hayatta,tam hız devam etmekte...face grubu...
ancak ankara MT bitmiş![]()
Sana en yakın parçacıya git Yunusun arkadaşıyım de bütün sıkıntılarını çözerler.
İşiniz gücünüz gırgır, şamata. Adam(Fatih abi) proce adamı, varmayın üstüne bu kadar...![]()
Ha nihayet birisi yanıt verdi. Koca forum ne olmuş böyle .. Ankara MT taşınmış sanki.
hobaaaa!
yunus'dan tokat gibi iddia!!! :queen:
orti asya gy200 hız göstergesi lazım, nası yapacaz? kaça çıkarız?
bağlantı delikleri denk geliyo mu asyayla xt'nin?
sanki bi yerde öyle bişey yazmıştın sen :silent:
fiyatı nerden alırız bu asyanınkisine?
sana da alalım işte, kurtul şu KIROmajlı görsetgeden![]()
ulustakiyle ben de hoş değilem,
adama parça sorunca cami altındaki tuhafiyeciye doğum kontrol hapı sormuşun gibi bakıyo.
tamam moruk, bi arayam bunu.
bunlar numune, olursa 1000'er tane alacaz diyim :cherry: