Nitro nun aikido modeli var oda 300 TL sharptan 5 yildiz almis
onuda alıyım listeme, girdiğim dükkanlarda sorarım deneme imkanım olursa onu alırım.
Nitro nun aikido modeli var oda 300 TL sharptan 5 yildiz almis
Selamlar, bende aranıza yeni katıldım, motor ile ilgili en büyük sıkıntım lastikler. Süpermoto' ya çevirmek istiyorum ama İzmir'de ön jantı nerde nasıl bulurum bir fikrim yok. İstanbul vs. de varsa bildiğiniz tanıdığınız bi ustanız-parçacınız öğrenmek isterim. Onun haricinde Motorum 1500km yi geçmesine rağmen 80km de 20-25 lira arasında yakıyor. Genelde 70km'yi geçmiyorum ama bana anormal gelmeye başladı açıkçası. Fabrikasyon yağını motul ile değiştirdim, bujiyi de ona keza ngk yaptım, zincirlerini falan yağlıyorum 200km 'de bir. Özellikle sorunum doğru lastik ve jant. Süpermoto'ya çeviren arkadaşlar var ise bi yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
arkadaşlar tekrar merhaba
90X90X21 ön 120X80X18 arka lastik boyutları sava mc 24 lastik ebatlarını aldığımda hiç birşey yapmadan direk takabilirim dimi emin olamadım da teşekkürler
arkadaşlar tekrar merhaba
90X90X21 ön 120X80X18 arka lastik boyutları sava mc 24 lastik ebatlarını aldığımda hiç birşey yapmadan direk takabilirim dimi emin olamadım da teşekkürler
bi bana kısmet olmadı şu lastiktakılır çokta güzel olur :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:02 ----------
:fftp:: Bakın ne ile karşılaştım eski bir model sanırım arka kampana,ön amortisör, 25 cclik bir fark,jant ebatları ve honda yazısı haricinde pek bir fark yok bizimkiyle
http://cuteimagez.com/data_images/out/13/1224884-honda-xr-125.jpg
Honda XR125
resmi göremedim
haftasonu istanbuldan kask, mont, pantolon, eldiven işini hallettik,
arka frenin kendi kendine sıkma meselesini hallettik.
Balataların sıkması için sıkılıp açılan mekanizma pas tutmuş maalesef, usta oraların pasını temizledi şimdi sorun çözüldü.
Sırada Arka tekerin kırık tellerinin takılması ve akort kaldı. 35 tl istediler bu iş için.
Rolanti de çalışırken gaz verdiğimizde motor boğuluyor. bu soruna bakılacak. Motordan şıkırtı geliyor usta sekman mı dedi piston mu dedi tam hatırlamıyorum => subab ayarı demiştir üst kapağı söküp bakacak, yani komple bakım yapılacak.
Bujisini iyi bir buji ile değiştirmek istiyorum. buji kafasını plastik kafa ile değiştirmek istiyorum. Bizim motora uygun olanını nasıl bulabilirim. Birde ön teker değiştireceğim ucuz bir ön teker tavsiyesi alabilirmiyim arazi kullanımına uygun olanlardan.
ben bu swallow markasının arka lastiğini yaklasıkBuilder km kullandım
benim lastik dayanıklı cıktı.
fabrika lastikten cok daha fazla kaymaya meyilli oldugunu unutmazsan, dikkatli olabilirsen kullanılabilir
-
-
-
birde motorun cekişinde calısmasında sıkıntı yoksa sadece ses seni rahatsız ediyorsa hiç elletme,
göz kararı ile yapılan ayarı tutturmak asırı zordur, eskisinden kötü olabilir
piyasada da adam akıllı sentil ile subab ayarlayan yerde görmedim ben !!!
Benim arkayada swallow takmışlar önede ondan alayım takım olsun madem. Bujiyide ankaradan alsam ucuza gelir herhalde. NGK alayım diyorum ama hangi MODEL oldugunu nerden bulabilirim
Su anda debriyaj cok sert öncelikle sizlere danışmak istedim ne yapmalıyım. Ayrica sigorta 170 tl çikti 16 plaka araç.
Merhaba, bende ilk motorumu aldım tabiki "X Treme Max" yarın teslim alacağım. iki motor arasında kalmıştım cr1 ve max arasında. Bugün gittim max'ı bir denemek istedim direksiyona geçer geçmez abi bu motor benim dedim.
Şimdi sizden bilmediğim konularda bana yardımcı olmanızı istiyorum. Çünkü motoru genelde asfaltta kullanacam ve yedek depo ana depo mavzusunu bilmiyorum birde rölanti varmış o konuda yardımcı olursanız sevinirim. Başka konulardada tavsiyenizi alırım.
öncelikle hayırlı olsun,
o sorduklarınızın hepsi bu baslıkta incelendi acıklandı,
biraz zaman ayırıp baslıgı incelerseniz, sorularınızın cevaplarına ve cok daha fazlasına ulasabilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
http://p1304.hizliresim.com/18/u/mgp48.jpg