geldi mi hacı ürünler bende f1 stop alayım diyorum kaça aldın sen pahallıysa çinden alayım
9 tl 5.5tl 20 tl .. hepsi aynı .. googleden bak bi zahmetPark ampüllerim geldi şimdi.. Baya uzunmuş beklediğimden.. ama çok güzel olcak gibi bakalım.. Alarm ve ledlerde gelsin F1 çakarıda alıp montajını hep beraber yapcam yağmursuz bi günde..
Beyler Motora şöyle bişey Taktırayım diyorum.. Trafikte rahatsız eden fln olmaz sanırım bunla artık ..
[url]http://i.hizliresim.com/AY9M8L.jpg[/url]
olum giderken namlu üstüne oturmak gerek sakat iş![]()
yok hacı ona göre modifiye edicez.. namluya oturmak yok
geldi mi senin parçalar benimki yarın gelir herhalde bende bir akü öne sisleri takarım birde çakmak şarjı yaptım mı tamamdır
selamun aleykum. Arkadaşlar pileksi cam (siperlik yapmak için) ; İstanbul'da nerede bulabileceğimi bilen yok mu ya ? Acil...
slm arkadaşlar ben bu motorun son hızını 110 km. den yukarı çıkartamadım 1 seneden fazla oldu kullanıyorum otobanda yokuş aşağı bile denedim olmadı olmuyor nedendir! buji hava-filtresi değiştirdim katalizörü söktüm yine olmadı dişliler orjinal acaba sürücüden çok fark edermi? (bi keresinde arkadaşım kullandı 120 yi gördü 9bin devirde)
benim f1 stop geldi iki modu var birin leketrik verrisen düz yanıyor diğerine elektrik verince çakara geçiyor
http://i62.tinypic.com/33onywg.jpg
arkadaşlar size geçen gün bu mesajı yolladıktan sonra pek takip edemedim burayı, iş güç işte şimdi yazdılarınızı okudumda ben 80 kiloyum motorum 20binde 14 binde ikinci el almıştım acaba rodajımı kötü yapılmış yoksa benmi çok düşük devirde kullanıyorum mesela 90 km de 5. vitese atıyorum deviride en fazla 9bin yapıyorum bazen deviri zorlasammmı acaba diyorum yada siz hız denemesi yaparken deviri en fazla kaç yapıyorsunuz?
Benimde herşey tamam..montaj kaldı ama resmen karla karışık yağmur yağıyor.. Yarın havalar açılırsa yaad cuma günü montaja başlarız.. bıtınce şenlendircem ortamı nasipse..
Benım motor 9 10 bın devrı gormeden vıtes atmıyorum .. devirlı kullanmayı sevıyorum .. 8 9 bın devır aralıgı ıyıdır.. ve uzun yolda genelde 9 10 bın devırde uzun sure gıderım.. pek skntı olmaz bıraz keşfet bence motoru.. apaçilik değil performansıyla kullanmak motoru.
Benimde herşey tamam..montaj kaldı ama resmen karla karışık yağmur yağıyor.. Yarın havalar açılırsa yaad cuma günü montaja başlarız.. bıtınce şenlendircem ortamı nasipse..
Benım motor 9 10 bın devrı gormeden vıtes atmıyorum .. devirlı kullanmayı sevıyorum .. 8 9 bın devır aralıgı ıyıdır.. ve uzun yolda genelde 9 10 bın devırde uzun sure gıderım.. pek skntı olmaz bıraz keşfet bence motoru.. apaçilik değil performansıyla kullanmak motoru.
arkadaşlar size geçen gün bu mesajı yolladıktan sonra pek takip edemedim burayı, iş güç işte şimdi yazdılarınızı okudumda ben 80 kiloyum motorum 20binde 14 binde ikinci el almıştım acaba rodajımı kötü yapılmış yoksa benmi çok düşük devirde kullanıyorum mesela 90 km de 5. vitese atıyorum deviride en fazla 9bin yapıyorum bazen deviri zorlasammmı acaba diyorum yada siz hız denemesi yaparken deviri en fazla kaç yapıyorsunuz?
burda okumuştum kim yazmıştı hatırlamıyorum ama motorun son hızını ölçmek için red line da vites değiştirilir diye yazmıştı
bizde kar yağmur yokta eşek donduran soğuğu var -lere düştü galiba sıcaklık
Yeni aldığınız malzemeleri montaj yaparken resimleyip paylaşırsanız, Ben gibi pek bilgisi olmayan arkadaşlara da çok yardımcı olmuş olursunuz.
Motorun yeni halini merakla takipteyim.
pleksi alıp kurutma makine ile kendin şekil vererek yapabilirsin yada ısı tabancan varsa işin daha kolay olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
benim f1 stop bugün gelmedi yarın gelir herhalde![]()