bunun parası ile mercedes cla filan alırsın bak, o zaman işler değişir :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
kafaya gel. sen herkesi apaçi kullanıcı mı sandın? bakım yok, o yok, bu yok, tapagaz kullan, o zaman dediğin olur. hayabusa'yı adam gibi kullan, bakımlarını zamanında yaptır, motora anahtar değmeden 300-400 bin çevirirsin. çin malı mı sandın sen bunu? bu topraklarda bulamazsın ama yurtdışında bunun örneklerini çok fazla bulabilirsin.
hayabusa'nın üzerine oturmamışsın, gelmiş burada yorum yapıyorsun?
hayabusanın üstüne oturmuşsun 300leri görmüşsün ama mekanik bilgini bi ölç tart kardeşim. bende hayabusa var en çok ben bilirim olmuyor işte. yalkaşımın hiç de hoş gelmedi bana. efendi kullanımda bile sağlam masraflar yapmazsan 100bin 150bin eyvallah der ama fazlası zor dostum. hayabusa güzel makina alacak olsam zx14 veya hayabusa düşünürüm ben de fakat yataklı bir motosiklet 300-400bin i öyle motor yapmadan gelmez. çok zor dostum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
ha bi de "bak araba motoru geçiyo" cular var

aynı çelikat ın dediği gibi. getir o arabayı benim motorumu bile geçemez.
videoda nissan gtr r1 i geçiyor. diyorum ki sen getir gtr ı karşıma ben ben kendi motorumla geçerim o gtr ı
tamam geçemem ama o adam da gtr getiremez. hadi getirdi diyelim. biz de bi iki foto çekeriz gtr la istakrama atarız

yani ben her türlü kârdayım

ama ingiliççe

yok yani kelimede kalıyor adamların dediği. amaca hizmetten ziyade. bi yerde haklılık payı da var arkadaşımızın. motosikletler daha ucuz en baba enduroyu al 100bin tl ama en baba jip i al 1.5 milyon :d hadi bakalım.
ya da en az yakan en ekonomik arabayı al(parça servis kalite bakımından en iyisini) 40bin tl
en az yakan ekonomik ve yine aynı segmentte motosikleti al 4bin tl
tabi ki motosiklet daha ucuz.