Web sitem

Tek gözü kapatarak poz vermenin illuminati ile alakalı olduğunu söylüyorlar. Sitenizdeki fotoğraftan yola çıkarak sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir?
http://illuminatiwatcher.com/decoding-illuminati-symbolism-the-all-seeing-eye/
IlluminatiWatcherDotCom-Katy-Perry-Dark-Horse-Illuminati-Eye-Horus.png

IlluminatiWatcherDotCom-Katy-Perry-Dark-Horse-Illuminati-Hidden-Eye.png

hazırladığın web sitelerin linklerinide yazarsan belki referans olabilir..eline sağlık...

Referanslarımı yazacağım bir portfolyo oluşturacağım. Yorum için teşekkürler.

ana sayfada bu sitenin ne maksatla kurulduğunu anlatacak bir formül bulmalısın.
açtık, hop bi goldın resmi,
kimmiş bu diye okuycaz edicez,
sonra haaa diycez bu adam fotoğrafçı.
peki profesyönel mi? yani bizim fotoğrafımızı çeker mi?
kendini anlattığı metnin son cümlesine kadar bundan da haberimiz olmuyor.
yani siteyi açtığın anda anasayfada profesyönel bir fotoğrafçı sitesi olduğunu anlatacak bir tasarım iyi olur.
çok göze sokmadan, sanatsal çalışmanın üstünü ticari kaygılarla çizmeden, dans eder gibi, ince ince :cat:

Dostum edebiyatına sağlık güzel yazmışsın. Ana sayfada bir değişikliğe gitme kararı aldım yorumundan sonra. Teşekkürler.

- CSS de yüklemeye çalıştığın News Cycle isimli fontun sunucunda bulunmuyor: http://www.batuhanemir.com/fonts/NewsCycle-Regular.ttf
- Anasayfayı tek seferde gözükmek üzere tasarlamışsın ama 1366x768 boyutunda scroll'lar gözüküyor. CSS'de html.height = 100% yapman işe yaramamış. :)
- JotForm tasarımını sayfaya biraz daha uygun yap bence.
- Sayfada sağ tıklamayı engellemişsin, yapma. :)

Küçük bir öneri daha, düzenlediğin temanın bir çok özelliğini kullanmıyorsun; CSS dosyalarını buna göre temizlersen performansın artacaktır.

Anlamayan arkadaşlar için, sanırım arkadaşımız fotoğrafçılık ile ilgileniyor ve kendine bir portfolyo hazırlamış.

JotForm aslında hoş geliyordu ama herhalde renkten dolayı bir problem yaşıyorum. El atayım. Sağ tıklamayı fotoğrafların çalınmasını istemediğimden dolayı engelledim ama çok rahat print screen ile bile aşılabilir. Amacım bilgisiz birisinin fotoğrafları alamaması. Profesyonel yorumlarından dolayı teşekkür ederim.

ilk sitense başarılı sayılabilir, hazır template'lerden uzak durmak yerine onlardan bi harman yapıp özgün tasarım çıkarabilirsin, kolay gelsin :)

Haklısınız teşekkür ederim..

sen bu işten anlıyorsun
bizim tornacı bi abi var angarada, ona da bi site şeyediversen
www.inceiskalindograma06.com

-------

konuyla ilgili:
ilk girildiğinde, senin ne iş yaptığının anlaşılacağı bir anasayfa lazım
misal:

http://im3-tub-tr.yandex.net/i?id=ad07aca2a4ec350e524f601519f05214-100-144&n=21

Yapılacaklar listemde başa aldım teşekkür ederim.

Merhaba,

Fotoğraftan vs anlamayan biri olarak yazıyorum, güzel olmuş. Mutlaka geliştirilecek şeyler vardır.

İlk olarak iletişim kısmında "Kontak kurmak....." yerine "İletişim için aşağıdaki formu doldu..." yazabilirsin.

Hayırlı olsun

Teşekkür ederim değiştireceğim en kısa sürede.

Dostum ben begendım güzel olmuş .Bu kadar prof foto çektigini bilmıyordum.

Virajda bi fotomu çekersin artık :)

Çekerim sevgili dostum, yorumun için teşekkürler.

Şık bir site olmuş, işiniz ile ilgili uyguladığınız teknik detaylardan da bahsedilen bir alan ekleyebilirsiniz, ve verdiğiniz hizmetler.

Portfolyo sayfamı açacağım. teşekkürler.

hayırlı olsun,başarılar...

Teşekkür ederim.

:p hahah, biz illuminatiden habersiz yaptık efenim onu. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar