Web sitem

Arkadaşlar merhaba. İşimden dolayı bir web sitesi gerekli hale geldi ve kısa bir süre önce web sitemi hizmete açtım. Siteyle ilgili önerilerinizi ve eleştrilerinizi bekliyorum. Her zaman 3. birisinin gözünden nasıl göründüğünü bilmek istemişimdir. Sevgiler.

www.batuhanemir.com

Çorum İl Temsilcisi
Başlıkların baş harfleri küçük. çok sade.tasarımı güzel. Ama neden böyle bi site açma gereksinimi duyduğunuzu merak etmedim değil abi :)

Çok sevimli bir site olmuş. fotoğraflarda çok başarılı. Umarım beklediğin keyfi alırsın sitenden

Bu işin içinde olan biri olarak sana tavsiyelerim
1) Renk seçimin yanlış
2)Bu işi maddi kazanç olarak yapıyorsan, bu tasarımla 1-0 yenik durumdasın
3)Wordpress kur - Responsive temalar var bunları google da arat bulursun muhteşem temalardır.

Furkan; teşekkür ederim. Gelin damat fotoğrafçılığı, portre ve video çekimleriyle uğraşıyorum. İnsanlar portfolyomu görmek istiyorlar. Facebook adresi vermek hoş olmuyor. Bu sebepten dolayı açtım.

Pangea; kodlamanın tamamı bana ait değil. Hazır template üzerine html diliyle geliştirmeler yaptım. Daha çok hazır csslerden yararlanıp html sayfalarla ilgilendim. Sevgiler.

LynxMaster, teşekkür ederim eleştirinizi inceleyeleceğim.

6uven; teşekkür ederim. Wordpress daha çok blog ve forum havasında. WPde temaları istediğim şekilde değiştirmeyi beceremiyorum bir kalıbın içinde olmak istemiyorum. Teşekkürler.

Harung, Murat K, Karalı çok teşekkürler.

hazırladığın web sitelerin linklerinide yazarsan belki referans olabilir..eline sağlık...

ana sayfada bu sitenin ne maksatla kurulduğunu anlatacak bir formül bulmalısın.
açtık, hop bi goldın resmi,
kimmiş bu diye okuycaz edicez,
sonra haaa diycez bu adam fotoğrafçı.
peki profesyönel mi? yani bizim fotoğrafımızı çeker mi?
kendini anlattığı metnin son cümlesine kadar bundan da haberimiz olmuyor.
yani siteyi açtığın anda anasayfada profesyönel bir fotoğrafçı sitesi olduğunu anlatacak bir tasarım iyi olur.
çok göze sokmadan, sanatsal çalışmanın üstünü ticari kaygılarla çizmeden, dans eder gibi, ince ince :cat:

Motosikleti
'08 GTR 1400
- CSS de yüklemeye çalıştığın News Cycle isimli fontun sunucunda bulunmuyor: http://www.batuhanemir.com/fonts/NewsCycle-Regular.ttf
- Anasayfayı tek seferde gözükmek üzere tasarlamışsın ama 1366x768 boyutunda scroll'lar gözüküyor. CSS'de html.height = 100% yapman işe yaramamış. :)
- JotForm tasarımını sayfaya biraz daha uygun yap bence.
- Sayfada sağ tıklamayı engellemişsin, yapma. :)

Küçük bir öneri daha, düzenlediğin temanın bir çok özelliğini kullanmıyorsun; CSS dosyalarını buna göre temizlersen performansın artacaktır.

Anlamayan arkadaşlar için, sanırım arkadaşımız fotoğrafçılık ile ilgileniyor ve kendine bir portfolyo hazırlamış.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
ilk sitense başarılı sayılabilir, hazır template'lerden uzak durmak yerine onlardan bi harman yapıp özgün tasarım çıkarabilirsin, kolay gelsin :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ana sayfada bu sitenin ne maksatla kurulduğunu anlatacak bir formül bulmalısın.
açtık, hop bi goldın resmi,
kimmiş bu diye okuycaz edicez,
sonra haaa diycez bu adam fotoğrafçı.
peki profesyönel mi? yani bizim fotoğrafımızı çeker mi?
kendini anlattığı metnin son cümlesine kadar bundan da haberimiz olmuyor.
yani siteyi açtığın anda anasayfada profesyönel bir fotoğrafçı sitesi olduğunu anlatacak bir tasarım iyi olur.
çok göze sokmadan, sanatsal çalışmanın üstünü ticari kaygılarla çizmeden, dans eder gibi, ince ince :cat:

sen bu işten anlıyorsun
bizim tornacı bi abi var angarada, ona da bi site şeyediversen
www.inceiskalindograma06.com

-------

konuyla ilgili:
ilk girildiğinde, senin ne iş yaptığının anlaşılacağı bir anasayfa lazım
misal:

i

Merhaba,

Fotoğraftan vs anlamayan biri olarak yazıyorum, güzel olmuş. Mutlaka geliştirilecek şeyler vardır.

İlk olarak iletişim kısmında "Kontak kurmak....." yerine "İletişim için aşağıdaki formu doldu..." yazabilirsin.

Hayırlı olsun

İzmir İl Temsilcisi
Arkadaşlar merhaba. İşimden dolayı bir web sitesi gerekli hale geldi ve kısa bir süre önce web sitemi hizmete açtım. Siteyle ilgili önerilerinizi ve eleştrilerinizi bekliyorum. Her zaman 3. birisinin gözünden nasıl göründüğünü bilmek istemişimdir. Sevgiler.

www.batuhanemir.com

Dostum ben begendım güzel olmuş .Bu kadar prof foto çektigini bilmıyordum.

Virajda bi fotomu çekersin artık :)

krd

Şık bir site olmuş, işiniz ile ilgili uyguladığınız teknik detaylardan da bahsedilen bir alan ekleyebilirsiniz, ve verdiğiniz hizmetler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar