Honda Honda Shadow 750 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba;

Motosikletin kullanım kılavuzu konunun ilk mesajına eklenmiştir.

Keyifli Forumlar..

depoda etiket olmaması neye işaret olabilir

etiketleri sökmek zor iş boya korumasını deforme eder. neden sökmek gereği duymuş anlayamadım:S bişey olduda tadilat mı gerektirdi depo üzerinde? fiyatların düşeceğini sanmıyorum dostum en az 16 17 yi gözden çıkarıcaksın sanırsam:S

etiketleri sökmek zor iş boya korumasını deforme eder. neden sökmek gereği duymuş anlayamadım:S bişey olduda tadilat mı gerektirdi depo üzerinde? fiyatların düşeceğini sanmıyorum dostum en az 16 17 yi gözden çıkarıcaksın sanırsam:S
çok doğru hiç aklıma bile gelmedi :) beklemedeyim önümüz kış tekrar teşekkür ederim cevabınız için

bencede bekle illa temiz kelepir düşer..yardım edebileceğim bir şey olursa yazarsın dostum
çok sağol waffenSS bu arada Çerkezköyde ikamet ediyorum Tekstil mühendisiyim İstanbula oldukça yakınım yolu düşen arkadaşlarla görüşmek tanışmak isterim yeni sezonda umarım ki aranıza yazıyla olduğu kadar motorumla da katılmış olurum :)

Ayrılık vakti çabuk geldi.. Kanıma 4 çeker virüsü girdi. Motosiklete bir süre ara vermek gerek. Arazi beni bekliyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-orjinal-7500-km-de-masrafsiz-shadow-187399273/detay/

bu motosikleti bilen arkadaş var mı ? sizce bu motorun hakkı nedir? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-servis-bakimli-shadow-182339607/detay/

arkadaşlar kimse cevap yazmıyor ancak yine de şansımı deneyim bu motoru bilen arkadaş var mı deponun üzerindeki etiket bana orjinal gelmedi ve depo boyanmış hissi uyandırdı yorumlarınızı bekliyorum. ilan şu; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-acil-satilik-kazasiz-belasiz-sorunsuz-bakimli-shadow-195157251/detay

Shadowcular gölgeleniyor sanırım kimseden cevap yok ancak ben yine de yazayım :) İstanbul'dan temiz bir shadow buldum sahibi bakımlarını honda anes servisinde yaptırdığını söyluyor ve garanti veriyor, motordan mekanik anlamda hiç anlamayan ve bir motor ustası tanıdığım olmadığı için sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Motosikleti almadan anese göstersem bu servise güvenebilir miyim ya da başka bir fikri olan arkadaş var mı? şimdiden teşekkürler :)

Motorun orjinal egzozlarının satıcının elinde olup olmadığınıda sor bu şekliyle muayeneden geçiremessin bilgin olsun.

Merhabalar;
2009 model 6000 km de bir shadow VT750C2 buldum.Fiyat 21bin civarında.Motoru gördüm ve çalıştırdım gayet temiz duruyor(kromlar net ve hiçbir korozyon yok).Sormak istediğim, fiyat nasıldır?Bu yılda bu km nin olması normalmidir?Garaj motoru olmasının getirdiği uzun zaman kullanılmaması motor aksamında herhangibir problem yaratır mı?
Yardımlarınız için teşekkürederim

merhaba
sıteye yenı uye oldum
bende de Shadw VT800 C Var.yenı aldım.1990 model 4000 km de henuz :))bujılerını değiştırmek ıstıyorum.ırıdyum bujı taksam sorun olur mu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------

ılanı bulamadım

Merhabalar;
2009 model 6000 km de bir shadow VT750C2 buldum.Fiyat 21bin civarında.Motoru gördüm ve çalıştırdım gayet temiz duruyor(kromlar net ve hiçbir korozyon yok).Sormak istediğim, fiyat nasıldır?Bu yılda bu km nin olması normalmidir?Garaj motoru olmasının getirdiği uzun zaman kullanılmaması motor aksamında herhangibir problem yaratır mı?
Yardımlarınız için teşekkürederim

Güvendiğin bir ustaya göstermeden motor alma derim.

Motorun dışı çil çil yanıyor bile olsa içeride neler döndüğünü bilemezsin.

Kilometre için söyleyebileceğim, Türkiye'de 2.el araçta kilometreyle oynamak son derece yaygın.

Saygılarımla.

Herkeze kazasiz belasiz surusler , trafik canavarlarindan hepimizi korusun .... Yaz geldi sayilir sunun surasinda ,3. sezona girdik 2008 honda shadow um ile fakat hala fabrika cikisi egzozu degistirmek bir turlu nasip olmadi , maddi imkanlarda buna dahil tabii , birde el yapimi veya markami almak lazim arada kaldim bir suredir ... simdi Cobra Exhaust Black Street Rod Slashdown egzoz buldum ikinci el , ses olarak tok ve abarti bir ses sevmiyorum , kullanan arkadaslarim ve buyuklerden tavsiyesi olan varmi , benim isteklerime cevap verirmi acaba ... Tesekkur ederim cevaplariniz icin ... Tekrar kazasiz belasiz surusler diliyorum ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

Konuyu baska yere mi acmaliydim , yanlis olmamistir heralde ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------

Kucuk bir hatirlatma yapiyim , yanlis anlasilma olmasin , ses olarak tok sesleri seviyorum ve abarti sesleri sevmiyorum , az, temiz ve tok bir ses daha cok kulagimi oksuyor ...

Arkadaşlar ilandaki motoru almayı düşünüyorum. Sizce bu motorun eder fiyatı nedir?
ilan linki ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-shadow-vt-750c-orjinal-203241979/detay/

Sonunda ben de 2007 13600 km motorum ile aranızdayım. Bilgi paylaşımında bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ne kadar doğru bir tercih yaptığımı daha ilk kmde anladım :) bu arada motorun koruma demiri-radyatör koruma-ön çamurluk koruma gibi parçalarında ufak paslanmalar var, bunları gidermek için en doğru yöntem nedir ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar