Nazillide, hemde laf aramızda oldukça kırıcı bir test olucak,hem yol hemde arazide..Nerede test edeceksin ?
Şimdi motovento mondialin ve Alpinestar markalı tüm ekipmanlarıda Türkiyeye mondial getiriyor ,Türkiye distribütörü onlar, Kymco nunda Türkiye distrübütörü mondial oldu şimdi bu markalardamı kötü..Ayrıca topic konusu olan 250 cc MİNSK Türkiyede üretilmiyecek yalnızca satış ve servis ağı Mondialin..hala daha Mondial motorların kötülüğünden bahsediyorsunuz ama bu motorun mondial motorlarla bir ilgisi yok.mondial ağız alışkanlığı esas UĞUR şirketler grubu yani mondialide yapan onlar..
oha, zarara bak.
oha, zarara bak.
dostum diğer çinlilerde varolan vibrasyon etkilerinin çoğu var, 0 km olanına o para verilmez bana göre yani ben vermem zaten 135 kg 150 cc cross ta mantıklı değil cross görüntülü sıradan bir çinli motor işin özeti , benim için tabiki ... eğlenmek, ufak ufak binmek isteyenin işini görür bir süre
10 yaşında japon 0 km çinliden daha sağlam , bir 10 sene sonra o japon hala ayakta kalır ama çinlinin esamesi okunmaz, hava soğutmalı, karbüratörlü basit bir motor teknolojisi, yine her şeyini bilebilirsin .. neyse motor tepesinde bir 10 - 15 seneleri devirin ne demek istediği anlayacaksınız.
Ezbere konuşma arkadaş bu MİNSK 250cc,o videolarda gördüğün motorun ta kendisi,fakat renk olarak yalnızca mavi rengi satışa sunulacak.dikkat etde çayı sen demleme...gelince gorursun alakayi, hatta videolarda gordugun ve buraya gelen arasindaki alakaya cay bile demleyebilirsin
60 ay vade ile bir tane alıp, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı
Bugüne kadar aldığım 1998 model 1 Enduro, yine 1998 model bir Naked, 2000 model 1 sport touring olmak üzere bindiğim (binmek neyse artık) hiç bir motosiklette arıza çıkaracak yolda kalacağım diye korkmadım.
Belki 50 defa yolda da kaldım. Eşim ittirdi, ben 2'ye takıp vurdurdum. Bazen çalıştı bazen çalışmadı. Kilometrelerce motor ittirdim/ittirdik. Ne eşim şikayet etti ne ben. Motoru bırakıp yürüyerek dönmüşlüğüm de çoktur.
Velhasıl, n'oluyo arkadaş yolda kalınca? Organ mafyası mı kaçırıyor? Kamyoncular mı salça oluyor? Nedir bu korku?
Ezbere konuşma arkadaş bu MİNSK 250cc,o videolarda gördüğün motorun ta kendisi,fakat renk olarak yalnızca mavi rengi satışa sunulacak.dikkat etde çayı sen demleme...
Son hız 130 çok az yahu...crf250l bile 150-154 görüyor düz yolda...10bin verecem ve yzf125r,cbr125r yolda beni geçecek...Yakarım oyle motoru(çöpü)...İnternetten MİNSK diye arattırın,videolarını izleyin,test pilotlarını dinleyin bakalım,nasıl olduğunu göreceksiniz,millet motoru görmeden mok atıyor,Türkiyede bu motorun dağıtımını bayiliğini Mondial yapacak üretimini değil,motor yurt dışında neyse burdada o.fiyatıda sanırım çantalı haliyle 10 binin üzerinde olur.Kullanan arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre,özellikle malzeme kalitesi süper,görüntüsü ayrı bir güzel,kalıplı ve inanılmaz bir torku olduğunu söylüyorlar hızıda 130 son.bir kaç güne kadar,eğer vaktim olursa bende test etmek niyetindeyim,bakalım o zaman ayrıntıları yazarım sizlere..
Son hız 130 çok az yahu...crf250l bile 150-154 görüyor düz yolda...10bin verecem ve yzf125r,cbr125r yolda beni geçecek...Yakarım oyle motoru(çöpü)...![]()
9-10 bin lira arasında üç beş bin km de, çil çil yanan ktm Duke 200 ler var arkadaş. Bu zongşen arix üç mu her ne haltsa ktm içinden geçer, dışından çıkar. Torununa miras diye bırakırsın ktm yi. Millet hala çin peşinde koşuyor ya, akıl tutulması yaşıyorum yeminle.
ktm duke 200 lerin cıkarttıgı sorunları duymadınız galiba, ilgili baslıkta sayılmasada yakınen bir arkadasım baska baslıkta hepsini saymıstı.
ktm duke 200 lerin cıkarttıgı sorunları duymadınız galiba, ilgili baslıkta sayılmasada yakınen bir arkadasım baska baslıkta hepsini saymıstı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
dyavoll-77
tek silindir makinada titresim olacaktır tabi, babamın sıfır km honda ps150 i var, orta sehpa da ve rolantide iken
aynalardan düzgün görüntü göremiyorsun titresimden, motor devirlenince azalıyor.
sahibi oldugum ilk motor mondial ama xt600 de sürdüm yada ybr cbf de.
motorum : parasına göre iyi, ben memnunum.
yukarıda bir sey söylemiştim, motorum, modifiyeden sonra xl200 ü performans olarak gecer, caddede de arazide de.
uzun ömür ve kalite olarak sıfır japon olmaz tabi.
ama bu fiyata bu köfte :cat:
xl 200 17hp.........sen Mondi'yi 150cc'den 200cc'ye çevirdin..11bg'den 17bg üstünde bir güç mü aldın...Dyno Test cihazına bağlandı mı motorun modifiyeden sonra???...Yoksa tamamen tahmin üstüne mi yorum yapıyoruz...???:silent:
fakat renk olarak yalnızca mavi rengi satışa sunulacak
cenkito;3479898 [B' Alıntı: