Bu zamana kadar 2. el eski kasa YBR'de baktım - Sıfır YBR ESD'de baktım, Bajaj Discovery'de baktım, Salcano Wolf'te baktım bakmadığım motor kalmadı, 2. El Drift baktım beğenmedim.
Bugün Mondial bayisine gittim Drift'i epey inceledim, 3.500 TL + kredi kartına 9 ay taksit 0 faiz'e karar kıldım kartımın ekstre tarihi geçince ( yani önümüzdeki ayın ortasına doğru ) sıfır drift almaya karar verdim, artık nasipse bu son kararımdır.
F/P olarak bana en uygun olacağını düşündüğüm motor, hem sıfır sıfırdır iyi bakarım motora bakımları düzenli yapılır sanırım sorun çıkarmaz.
Zaten pek bir beklentim yok beni sorun çıkarmadan istediğim yerden istediğim yere götürsün yeter.
Drift'e 3.500 verilmez diyordum ancak Bajaj Discovery olmuş 4.300 - Yamaha YBR ESD şuan 4.900 2015'de 5.300 felan olacak sanırım bana tek yol Drift.
Aklıma tek takılan şey yan siyah kapakları kırmızı ( motorun rengine ) boyamışlar siyahken daha güzel gibiydi sanki oralar.
1 ay daha bekleyip 2015 almak var aslında ama bayi muhtemelen ocak'ta bir zam daha gelecek dedi.
Neyse şimdiden bana hayırlı olsun diyelim.
Bana bir kullanım kılavuzu lazım nereden bulabilirim acaba internet'te pdf felan bulabilirmiyiz ?
Hayırlı günler.