Teşekkürler byanmaz cevabın için...
lastik önerileriniz varmı arkadaşlar
yakıt konusunda memnun musunuz ?
arkadaşlar merhaba ,
Bende ace i 3 hafta kadar önce aldım fakat hafta sonu zeytin dönüşü köy yolunda yokuş aşağı bir virajda kayıp devrildim.
lastiklerin kötü olduğunu biliyordum ama bu kadarını da beklemiyordum çünkü açım fazla değildi, süratim de düşüktü ve virajda fren kullanmadım.
Lastiklerini değiştirmiş olan arkadaşlardan biraz tavsiye alabilir miyim ?
(yaz kış normal asfalt performansları , toprak performansları vb.. )

Merhaba;
uzun süredir yazmıyorum motorumu satmıştım ama devir saatini görünce çok hoşuma gitti. Eline sağlık Uğurbahceli çin den getirttin galiba benim baktıklarımda panel komple ve benzin göstergesi de vardı.Şimdi mondial cg125 var Honda nin tadı ve çekişi başka idi sadece son hız fazla değildi.
selamlar
Tek kelimeyle harika olmuş ama sorunu nasıl çözeceksiniz merakla bekliyorum
Dün biraz uğraştım birkaç farklı yol denedim hatta ateşleme bobinine gelen kablonun harici de farklı bir kablodan daha ( şanzımandan çıkan kablolardan mavi beyaz çizgili olan ) devir saatinin çalıştığını keşfettim ancak sağlıklı çalışmasını sağlayamadım ne yazık ki 3.4. Viteslerde yüksek gösteriyor birkaç tane motorcuya sordum açıkçası kimse ilgilenmiyor napacaksın o motorda devir saatini ihtiyacın olmaz diyorlar ben ihtiyacı olduğundan takmıyorum göz zevkin için diyorum tek tarafı boş hoşuma gitmediği için anlicaginiz motorcular biraz makaraya aliyorlar bir oto elektrikciye ugradim oda bakti sağa sola yok bunda devir saati calismaz dedi geçti halbuki boştayken ve 1,2. Viteslerde sorunsuz calisiyor internette aramadigim yer kalmadi çözüm yolu bulamadim düzgün bir motorcuda bulamadim aldigim devir saati arızali diye düşünmeye basladim bbulursam ucuz yollu başka bir saatle denicem ama bos ve 1.2 de düzgün calismasi beni saatin sağlam olduğuna ikna ediyor forumda devir saatiyle uğraşan hic yok sanirim bir de arkadaşlar benim bu yaptigim işlem sonucu motor garanti dişi mi kalmis olur sizce yanlis hatirlamiyorsam bynamaz arkadasimiz komple gösterge değiştirdi garanti durumu nedir acaba selamlar
Evt-maalesef Garanti kapsamı dışında...Elektrik tesisatında müdahale var...
Peki ben taktığım devir saatini söküp eski haline getirsem misal ileride satarken alan vatandaş servise götürdü diyelim gözle görülür bir durum olmadığından bir sorun çıkmaz herhalde dimi ?
Peki ben taktığım devir saatini söküp eski haline getirsem misal ileride satarken alan vatandaş servise götürdü diyelim gözle görülür bir durum olmadığından bir sorun çıkmaz herhalde dimi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
Bahsetmek istediğim kalkıp koltuğu depoyu sokupte koblolara bakacak değillerdir herhalde çünkü ben depoyu sokup okun altindan bagladim devir saatinin kablosunu boyle birşey olmadigi sürece garantiyle ilgili bir sorun yasamam sanirim
Aynen...:wiinkk:
Aynen...:wiinkk:
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:21 ----------
Ben olsam devir saati ekleyene kadar-güzel bir çift (metzeler,michelin,pirelli gibi) alıp, tubeless (şamriyelsiz) 'e çevirirdim...
Kendi küçük motoruma (CB125E'ye ön Pirelli Duratraction-arka Metzeller ME 22 aldım) motorun yol tutşu değişti...Tavsiye ...:bounce: