Selam arkadaşlar bugün ilk kazamı yaptım
. Güldüğüme bakmayın acilde aldım soluğu kırık çıkık yokmuş allaha şükür. Hız felakettir diyorlar gerçekten öyle. Irmak üzerinde bir köprü vardı köprüye virajlı birde giriş. oraya 60 km hız ile girmeyi denedim karşımda arabayı görünce yatırdım motoru, doğruca arabaya çarpmayayım diye. 10-15 metre kayarak arabanın altına girdi motor. Bende arabanın sol tampona kafa atarak durdum. Son gördüğüm arabanın ön tekeriydi
. Karşı tarafın sağ far sağ sinyal kırıldı tampon kırıldı birde sağ çamurluk ucu eğrildi. Motorumun ayna kırıldı depo biraz ezildi far kafası kırıldı direksiyon eğrildi, hız göstergem darmadağın. Benimde dizlik olmadığından dizim halı sahada soyulur gibi birazcık soyuldu sadece. Üstümde korumalı mont vardı. Zaten sağ kolum üzerinde belimden aşağısını yukarıda tutarak yere sürtmemeye çalışarak kaymaya dikkat ettim. Allah kimseye kaza bela vermesin. Karşı tarafa çarptım diye üzüldüm keşke sadece kendim düşeydim kimseye çarpmadan. Neyse kaza yerinde kaza tutanağı tutup sigorta poliçelerini fotokopi çektik adam yaptıracak serviste.