- Konu Yazar
- #1,261
Maşallah iyi gezmeler olsun, Ordu'da güzel yerler vardı, bi ara içinden geçmiş idik, dağlar vs manzarası gayet güzel yer keyfini çıkar.
arkadaslar bakın aklıma ne geldi
bu 27 apachiler mars dişlisi karsılıgını patlatıyor ya,
neden sıkıstırma cok güçlü, mars motoruda cok güçlü, zayıf halka patlak veriyor.
bu olayı engellemek için silindir kapak contasını, yada alt contayı mevcut contadan daha kalın bir tane ile değişirseniz
sıkıstırma biraz düşecek ve dişli yuvası patlatma olayı olmayacaktır. motor zaten cok güçlü ve devirli oldugundan güçte pek hissedilir etkide olmayacaktır.
uzun ömürlü kullanım için düşünülebilir bence
sayfanızda bulunsun :cat:
Bi aralık bu soruna bulaşmamak adına marş motorunu çıkartmayı düşündüm, usta arkadaşa ilettim, dediği sökülür basit ancak marş motoru mili dişlisinin girdiği deliği sağlıklı kapayamaz isek diye... anlattı, Mz kullandığım dönemde el marşı yoktuki piyasada, ayak ile depikle gitsin, bazen aklıma esiyor acaba marş motoru komple dinlenmeye alsam ama oluşacak deliği ne ile tıkamalı?
açıkçası sayfalarca entry nin %70'i makara geyik ve birbirlerini tanıyan arkadnaşları naber nasılsın nası gidiyo muhabbetinden oluştuğu için okumakta ve bilgi almakta zorlandım. değiştirmeyi düşünüyorum motorumu ve bunlar ilgimi çekiyor. iyi ve kötü yanları nedir acaba? kısa özet şeklinde kullanıcı arkadaşlardan bilgi alabilir miyim?
Müdürüm cuma cumartesi pazar yumurtalikta kmp var gidekmicumartesi katilmayi dusunuyorum.
Cem hocam adanadaysan atla gel sende. Istersen motorla da gelebilirsin ama sen atla gel yinede![]()
Özet ; Sana Sm(süpermoto) ve Cross takımlı plakalı, defalarca yere yapışmış motorumu 10 bin tl'ye, Başka biri ister ise 9000'e bırakırım.